Szerinted igazságos az élet, és a világ amelyben élünk?
Olvass ezeknek utánna:
freemasons
illuminati
bildeberg group
világ rabszolgaság
világ manipuláció
rotchild
rockefeller
4-esét kijavitanám: Rothschild
amúgy szerintem valamilyen szinten igazságos, valamilyen szinten nem
A természet egyensúlyra törekedik
ahol kibillent ott igyekszik helyre billenteni
ha ez neked igazság...
Van, amikor nem tűnik igazságosnak, meg csőstül jön a baj.
De meg lehet oldani mindent, kivéve halálos betegség stb...
Végülis, NEM, nem mindig fair az élet, de mit tehetünk?
Ez van, meg kell oldani, ha élni akarunk.
Belehalni nem érdemes az igazságtalanságba se.
- Szerintem igazságos.
Élet:
- Én nem problémákat látok, hanem megoldandó feladatokat. Tudom közhelyesen hangzik, de aki problémaként tekit rájuk, az a jövőben is annak fogja látni. Viszont az aki megoldja őket, annak a jövőben sem okoz gondot. Már csak azt kell eldönteni, hogy kinek melyik szemléletmód tetszik. Van aki imádja sajnáltatni magát és másról sem tud beszélni, csak hogy neki milyen rossz. Velük nem szívesen beszél az ember. És vannak a többiek, akik minden egyes alkalommal, mikor seggreülnek, felállnak, leporolják magukat és tovább menenk. Az első csoport egyhelyben toporog és egyik problémából a másikba csúszva szinte nem is éli az életét, míg a másik csoport teljesebb életet tud élni, mert nem aggódik olyan dolgokon, amit már rég megoldott.
Világ:
- Az is fair. Szerintem aki akar(de nem csak mondja hanem tesz is érte)az tud olyan életet élni amiben nem csak problémák bukkanak fel folyton. Pl akinek nem tetszik a Magyarországi helyezt, kimehet külföldre ahol lényegesen jobban élhet. És hogy megoldás e ez? Magadat tekintve igen és ez volt a kérdés is. Egyébként se másokhoz hasonlítsd magad, hanem a korábbi teljesítményeidhez, hisz az mutatja a valódi fejlődést.
És mindehhez mégcsak vallásosnak sem kell lenni, csupán optimistának :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!