Annyira szeretném, ha ez a világ varázslatos lenne, szinte fáj, hogy nincsenek tündérek, varázslók, manók, miért kell ehelyett, egy ilyen szürke világban élnem?
Figyelt kérdés
2015. febr. 21. 22:33
3/17 anonim válasza:
A testi gyönyörök felmagasztalása miatt az emberek elveszítették a kapcsolatukat a transzcendens világgal.
5/17 anonim válasza:
Hát, szerintem meg vannak, csak nem láthatjuk őket (kivéve a varázslókat, mert azt nem tudom).
6/17 anonim válasza:
Én egy ork vagyok, és bíztosíthatlak, hogy létezem.
7/17 anonim válasza:
Mert ide lettél száműzve ahogy mindneki aki a földön él.
Varázslat nem létezik.
Nem létezhet.
Ami létezik megmagyarázható így nem lehet varázslat.
Ily dolgoknál sokkal jobb dolgok vannak, csak emberi faj egy szánalmas hugy hozzá.
8/17 anonim válasza:
Egy kis LSD segit, meglasd! ;)
9/17 anonim válasza:
A tegnap babot ettem. Ez van. Mannát szerettem volna. De nem volt. Ígyhát babot ettem. Az volt, manna nem. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!