Mit gondoltok az időutazásról?
leginkább arra vagyok kíváncsi hogyha én most előre megyek pl 10 évvel találkozok magammal v nem,
hiszen végülis tegyük fel egy bolt előtt találkoznánk akkor lehetne-e v nem mert én végülis nem lehetek ott mert előre mentem az időben
ez egy kicsit bonyolult de aki megérti mit gondol?
Találkozhatsz magaddal, ha pl 2000-ben előreutazol 10 évet. Azért, mert ha a találkozás után visszamész 2000-be és éled tovább az életed, akkor a saját jelenedben vagy, és 10 év múlva találkozol azzal az éneddel, aki 10 éve előreutazott. Magyarán amikor találkozni fogsz magaddal, akkor az éned tudni fogja, hogy mikor és hol leszel. Ebben annyi a bökkenő, hogy ha ez lehetséges lenne, akkor minden előre meg lenne írva.
Sajnos még mindig nem tudunk az időben utazni :) de ha mondjuk 100 éven belül vki feltalálja az időutazást, akkor az a fénysebességhez lesz köthető, ami azt jelenti, hogy max visszafelé tudunk menni, előre semmiképp.
De ami most elképzelhetetlen az 100 év múlva hétköznapi is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!