Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mandela-effektus: Magyarország...

Mandela-effektus: Magyarországon mi változott meg?

Figyelt kérdés

Aki nem tudná, miről van szó: [link]

Pl. sokan tisztán emlékeznek rá, hogy Orbán Viktor Alcsútdobozon született, a Rózsaszín Pitbullnak van is egy ilyen dalszövege, hogy "Alcsútdoboz messze van, jaj, de nagyon messze. Ott született Orbán Viktor, ezért van meg veszve" (ez egy ún. residue). Viszont úgy 2010 óta mindenhol Felcsútot hallani a szülőhelyeként.

Néhány egyéb apróság:

- Mazsola sosem szerepelt a Futrinka utcában, pedig sokan így emlékeznek.

- Michael Jackson nem adott koncertet Budapesten a '80-as években, pedig sokan állítják, hogy látták-hallották élőben.

- A Pilóta keksz csomagolásán valójában sosem szerepelt a keksz szó, mégis mindenki úgy hívja máig.

2017. nov. 17. 15:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

#20 nem erről volt szó, hanem a Mandela-effektusról, amikor mindenki 100%-ban emlékszik valamire, közben nem is úgy volt.

erre egy példa, hogy a Disney-mesedélután keretén belül vetített Nehéz napok a Föld nevű bolygón sorozatra egy csomóan úgy emlékeznek, hogy a Schwarzi szerepelt benne, közben meg nem is (csak az eleje kicsit terminátoros)

2018. aug. 24. 21:44
 22/24 anonim válasza:
Kedves 5.ös michael jackson 1 szer adott koncertet 1996-ban.
2019. nov. 29. 21:05
 23/24 anonim ***** válasza:

21

Én néztem a sorozatot, és soha nem emlékeztem Schwarzira.

2020. ápr. 11. 17:14
 24/24 anonim válasza:
A Nagy Hadronütköztetőt 2008 szeptember 10-én indították be először... erre senki nem gondol, pedig tény, hogy utána következett be a tömeges "rosszul emlékezés". Az adott linkben Fiona Broome 2010-ben figyelt fel a jelenségre. Ez nem paraspiri, hanem valamit nagyon elbaltázhattak a tudósok.
jan. 6. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!