Vajon mi okozhatja azt, hogy engem sok ember gyűlöl, utál, anélkül hogy ismernének. Azok az emberek akik nagyon közel állnak hozzám családtagok vagy barátok álltalában elárulnak a hátam mögött, nagyon sokszor nyereségvágy irigység miatt. Legalábbis én ezt így gondolom, sok embernek igyekeztem, segíteni, vagy segítettem egyszerűen csak a jó szándék révén elindulni az életben mindenféle ellenszolgáltatás nélkül és ezekből az emberekből is gyűlölet jön felém, sőt egyszerűen kivégeznek erkölcsileg és anyagilag, ezek a dolgok folyamatosan Ismétlődnek az életemben. Emberek kárt okoznak nekem és nem értem hogy miért. Én az gondolom magamról hogy viselkedésem egyáltalán nem kirívó, amire én úgy gondolom hogy az emberekből kiválthat egy agresszív viselkedést. Sőt ellenkezőleg. El vagyok átkozva? Hogy mi lehet a dolgok hátterében? Tudna valaki nekem segíteni? Vagy én vonzom be ezeket az embereket? Valaki azt mondta hogy valamit meg kell tanulnom ebben az életben. Segítene valaki elmagyarázni hogy mi az?
Lehet hogy el vagy átkozva, ki tudja. Én legalábbis minden indok nélkül utállak.
2017. okt. 29. 18:08
2/9 anonim válasza:
Inkább arra van nagyobb esèly, hogy te vagy a felelős. Mièrt? Mert a viselkedèsed nem tudatos döntèsek sorozata. Nem te döntöd el, hogy mikor hol legyèl ès az ott akkor jelenlèvők milyen állapotban legyenek mire odaèrsz ès veled hogy viselkedjenek. Ez a saját modelled. Cserèld le. Három rèsze van. Èrzület, akaraterő, gondolati szabadság. Tehát a hited a modell. Amit magadról ès a világról hiszel, az bebizonyosodik. Mindig.
2017. okt. 30. 09:40
3/9 anonim válasza:
Az agyacskánk a kvantummechanika elvèn működik. A szubjektív kijelölèsek pedig vezetnek a káoszban.
2017. okt. 30. 09:42
4/9 anonim válasza:
Valaki(k) mocskolódik/mocskolódnak a hátad mögött.
Általános jelenség.
Át kell élned...
2017. okt. 30. 10:09
5/9 anonim válasza:
Igen, saját magadat átkoztad el, amikor elkezdtél hinni ebben. Most nem megyek bele mélyebben az agyműködésbe, de létezik ez a jelenség.
2017. okt. 30. 14:16
6/9 RarityLuv válasza:
Fuhh most éppen azon voltam hogy komolyan vegyem a kérdést és ne nevessem el magam. Elég nehezen ment. Bocsi. Szóval. Lehet kicsit durva lesz.
Rengeteg szar ember van a világban, én is nap mint nap találkozok velük. Mindig megtalálják a jó, és segítőkész embereket (mint úgy látom te is vagy) és kihasználják. Persze semmilyen lelkiismeret furdalás sem éreznek majd, tovább állnak mint aki jól végezte dolgát.
Nem vagy elátkozva, csak ilyen világban élünk.
Ne gyárts ilyen elméleteket. Egyszerűen az is lehet nem vagy jó emberismerő és túl hamar bíztál meg egyes emberekben. Csak egy tipp: ne nagyon mondogasd ezt az elméleted mert kattosnak hisznek majd.
Nem bántásból mondtam semmit, csak nem szeretném, hogy többen kihasználjanak így ha nem muszáj. Ezekre figyelj.
2017. okt. 30. 21:24
7/9 anonim válasza:
El se olvasom az utolsót nehogy rámenjek erre a mentalitásra xD
2017. okt. 30. 21:26
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, biztosan mókásnak hangzik a kérdésem de a való világban azért az elég kemény, pláne hogy ha az anyád vagy a feleséged teszi ezt veled, például egy házasságból nem lehet csak úgy kiszálni örültem sok vesztenivaló vele, nem értem hogy pl. egy feleség olyat tesz aminek elég komoly következményei vannak, alljas dolgokat erkölcsileg anyagilag, szerintem erre nem lehet felkészülni, aztán ha benyeled akkor egy életen megy a zsarolás, ha kiállsz magadért akkor megy minden levesbe ... egy élet munkája. Én a másodikat választottam. Valaki azt mondja, hogy én vonzom be ezeket a dolgokat de hát nekem ezek fel sem merülnek. Vagy azt hogy mások össze karcolják az autómat, de úgy rendesen és ez már nem az első eset. Ezenkívül még elég sok dolog van. Ha én vagyok ennyire klinikai eset, volna valaki akivel tudok erről beszélni Skypeon vagy Facebookon?
2017. okt. 31. 03:32
9/9 anonim válasza:
Valószínűleg egy boszorkány vagy, és sok rosszat tettél előző életeidben. Ez most visszaszáll rád, nevezhetjük átoknak is. Ide fordulj segítségért: [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!