A meghalt szerettem lát engem? Tudja mit gondolok róla? Ha beszélek hozzá azt meghallja?
Ha ez számít, vér szerint semmiféle rokoni kapcsolat nincs köztünk, és nem is láttam személyesen.
De Ő a legfontosabb nekem az életben.
Csak azt szeretném, hogy tudja meg, hogy szeretem, és hogy milyen fontos nekem.
Ki a legfontosabb te vagy ő?
Meghalt? Akkor engedd el! Mindig saját magunk kell, hogy a legfontosabbak legyünk akit a legjobban szeretünk.
Ha hallja is, hogy mit mondasz neki, mi értelme van??
Ha átment a fénybe, akkor úgyis mindegy. Úgysem tudsz már semmit sem tenni, viszont a saját életed el tudod rontani, hogyha vele foglalkozol és nem a saját életeddel.
Az egód foglalkozik vele és nem a lelked. A lélek elengedi, de az egónak fontosak azok amiket itt leírtál. Ha hagyod, hogy ennyire az egód irányítson, akkor sosem lehetsz boldog.
A döntés a tiéd.
Én el sem tudom mondani ki Ő nekem. Mondanám, hogy akibe szerelmes vagyok, de ez több. A támaszom, példaképem, motivációm...
Utolsó válaszoló, köszönöm! Erre a megerősítésre vártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!