Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy látom az aurakat?

Lehetséges hogy látom az aurakat?

Figyelt kérdés

Nem rég óta vettem észre, hogyha olyan a feny és a háttér akkor látok valami fajta halmaz állapotot a tárgyak , testek, élőlények körül. Körülbelül egy centire úgy mintha a test egy megvastagodott része lenne de ugyan azzal a színnel ami a testnek van. Tehát lehetséges hogy az árát látom vagy csak a fénytől egy fajta vissza verodest?

És ha az az aura hogy fokozhatnam még jobban az érzékenységet hogy színeket is lassak?

2017. okt. 25. 15:22
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Lehetséges, - de az nem az!
2017. okt. 25. 15:58
 2/26 anonim ***** válasza:
Nem
2017. okt. 25. 16:32
 3/26 anonim ***** válasza:
24%

Kedves Kérdező,

az aura látható, megfelelő technikával (a technika tanulható, de vannak olyanok is, akiknek ez az adottságuk gyermekkoruk után is megmarad) illetve megfelelő tudatállapotban szintúgy. Ennyi információ alapján nem lehet biztosan eldönteni, h amit mostani állapotodban látni szoktál az élőlények körül, az valójában az aurájuk-e. Azt valószínűsítem, hogy nem, de én nem vagyok expert mások tapasztalatainak és tehetségének megítélésében.

Rengeteg választ fogsz kapni olyanoktól, akik nem látják az aurát, és feszt meg lesznek győződve arról, h ez az aura, mint jelenség hiányát bizonyítja. Pedig mint tudjuk a bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka.

2017. okt. 25. 18:10
 4/26 anonim ***** válasza:
Èn is látom. Gyakorold! Ne hagyd veszni. Ne beszèlj róla senkinek. Hasznodra válik majd.
2017. okt. 25. 18:31
 5/26 anonim ***** válasza:

Ha attetszo es par milimeter vagy egy - ket centire van a testtol, akkor azaz atlag aura/elteto aura.

Minden elot korbe vesz ilyen, ha kinezel az ablakon, akkor a fak korul azonnal lathatsz ilyet, foleg a lombozatnal.

Ha latsz szint, akkor az az igazi aura. De mivel jo sok reteg va , es foleg a felso reteg fogod meglatni, tul sokat nem tudhatsz meg belole.

Gyakorold, idovel lathatsz szint is.

2017. okt. 25. 18:48
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem inkább szemészetre kéne elmenned, mert homályosan látsz.
2017. okt. 25. 19:10
 7/26 anonim ***** válasza:
79%

Nekem is van ilyen, de el kell keserítenelek(van ilyen szó)/ el kell hogy keserítselek, de ez nem "aura" hanem egy szem-rendellenesség. Nekem is van szinte mindig, erősödik, ha intenzív stressz hatása alatt állok.

Mint ahogy az előttem levő hozzászóló is írta, menj el szemészetre(persze ott se tudtak az enyémmel sok mindent kezdeni de mindegy, egy próbát megér).

Sok sikert.

2017. okt. 25. 20:31
 8/26 anonim ***** válasza:
42%
Úgy tudod gyakorolni, hogy perifèrikus látással a tèrre figyelsz. Ezt gyakorold. Nem fókuszálhatsz. Elsőnek fehèr fènyt fogsz látni minden körül ez a növènyeknèl, állatoknál jóval erősebb, mint az èlettelen tárgyaknál. Pl: műanyag. Aztán ahogy az agyad szèpen kezd szèlesebb spektrumról is fordítani elkezdesz színeket is látni. Az az aura.
2017. okt. 25. 20:37
 9/26 anonim ***** válasza:
Ez szemfáradás ami megfelelő fényviszonyok között optikai illúziót idéz elő. Ezért is ugyanolyan a színe az "aurának", egyszerűen szellemképesen látsz, legalább is jobban nem tudom leírni. Velem is előfordult már.
2017. okt. 25. 22:10
 10/26 anonim ***** válasza:
Hozzátenném hogy ha minden esetben elő tudod idézni akkor fordulj szemészhez ahogy mások is írták. Én szemüveges vagyok és most ki próbáltam, sötét szobában ülök, csak a monitor és egy kis ledes lámpa ég, ha felemelem a kezemet a plafon felé akkor "aura" van körülötte, a nem pengeéles látásom miatt.
2017. okt. 25. 22:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!