Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hogy indítottátok be a...

Devil_inangel kérdése:

Ti hogy indítottátok be a karriereteket?

Figyelt kérdés

Családállítást, és egyéni kezeléseket is csinálok, Facebookon és a lehető legtöbb helyen hirdetem magamat, de valamiért nem akar beindulni a munka. Több iskolát is elvégeztem, képzem magam.

Mindenki ingyen akar mindent, és senki nem hajlandó tenni a változásért. Van ötletetek miket lehetne megpróbálni?

Előre is köszönöm a segítséget

2017. okt. 18. 13:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
51%
Ne sértődj meg, de azért sem jönnek, mert ezt már millióan csinálják. Nagyobb a kínálat mint a kereslet, ahogy előttem is írták, tanulj még ki valamit. Nekem van vagy 10 ismerősöm a fodrásztól kezdve mindenki aki ezt a családállítást csinálja, de már a kuponos oldalakon is ez megy. Ettől ez még lehet jó, csak az embereket meg kell győzni erről, hogy te ebben profi vagy. Blog, workshop-ok, előadások, stb. Aránytalanul drága is a szolgáltatás, és a nagy kínálatban nem tudni ki a jó, és ki az aki tegnap végezte a tanfolyamot, mert nincs iskolához kötve. Itt Mo-on ennek még tényleg nincs hagyománya, vagyis pár dolgot kipróbál az ember azt kész, nem úgy mint amerikába, ahol az 5 éves gyereknek is magán életmód tanácsadója van.
2017. okt. 19. 09:18
 12/18 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a hasznos tanácsokat!

Igyekszem őket kamatoztatni :)

2017. okt. 19. 10:26
 13/18 anonim ***** válasza:
13%

A piac telített. Ráadásul legtöbben jobban csinálják mint te a TV-ben nyomják lást EZO TV,ASTRO SHOW...

Nem ilyen lehúzásokból kellene "karriert" építeni magadnak. Gondolj bele, ártatlan, analizálva gondolkodni képtelen embereket önhibájuon kívül átversz. Szép szép dolog ez? Ha téged is átverne így valaki az jólesne?

Ráadásul akik hajlamosak erre, azok is rájönnek hamar és később nálad sem fognak próbálkozni. Szerintem keress normális munkát vagy ha már nagyon erre akarsz rámenni, akkor legyél Zepteres vagy üzletkötő

2017. okt. 19. 10:40
 14/18 A kérdező kommentje:

Én elfogadom a te korlátaidat, de ez nem azt jelenti hogy igazad is van.

Mindenesetre köszönöm a választ :)

2017. okt. 19. 12:51
 15/18 anonim ***** válasza:
90%

A dobozos példát azért írtam, mert működött.

Tehát ott van gyakorlati tapasztalat.

Persze fűnek-fának mondani kell SZEMÉLYESEN, nem fb-n, hogy te ezzel foglalkozol és menjen el nézzen meg egy ilyen napot. Ott úgyis olyan élménye lesz amit nem tud hová tenni. Maradandó az biztos :)

2017. okt. 19. 13:06
 16/18 anonim válasza:
Szia, ha ezoteriaban vagy magiaban dolgozol akkor azert mert nem szuletett erod van hanem "vetted" !!!
2017. okt. 21. 10:54
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz azzal ki mit mond kèrdező! A legtöbb ember a saját hite csapdájában èl. Nincs olyan, hogy telített a piac. Olyan sincs, hogy valaki nem engednè csinálni amit akarsz. Találd meg a módját ès csináld! Nem kell megkèrdezned senkit, hogy csinálhatod e. A bizonytalanság olyan, mint a komolytalanság. Nem visz el a cèlodig.
2017. okt. 21. 11:13
 18/18 anonim ***** válasza:
Figyu ha családállító vagy nem kellene erre állítanod egyet magadnak hogy miért nem jönnek az emberek akik fizetni is akarnak?
2020. aug. 1. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!