Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hogy indítottátok be a...

Devil_inangel kérdése:

Ti hogy indítottátok be a karriereteket?

Figyelt kérdés

Családállítást, és egyéni kezeléseket is csinálok, Facebookon és a lehető legtöbb helyen hirdetem magamat, de valamiért nem akar beindulni a munka. Több iskolát is elvégeztem, képzem magam.

Mindenki ingyen akar mindent, és senki nem hajlandó tenni a változásért. Van ötletetek miket lehetne megpróbálni?

Előre is köszönöm a segítséget

2017. okt. 18. 13:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
35%
Nekem nincs ilyen karrierem, viszont egyértelmű, hogy nehezen indul be, mert hazánkban a családi problémákat nem terápiával oldják meg általában. Fizetni pedig nem fognak neked, mert a facebookon praktizálsz, hirdeted magad. Bukta.
2017. okt. 18. 13:37
 2/18 anonim ***** válasza:
35%
Egyenként én grafikus akartam lenni, de valahogy boltárus lettem, azelőtt egy GSM-ben dolgoztam és szerelő is voltam meg fényképész, pizzafutár, festő, festő mázoló, kőműves, stb. Egyik mellett sem tudtam megállapodni. :D
2017. okt. 18. 13:48
 3/18 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor ha nem Facebook, akkor hol hirdetnél?
2017. okt. 18. 13:49
 4/18 A kérdező kommentje:
Nem vagytok nagy segítség :D
2017. okt. 18. 14:35
 5/18 anonim ***** válasza:
64%

Egy ötlet. Tegyél ki egy dobozt és mindenki annyit ad amennyit gondol. Lesz olyan, hogy üres lesz. Viszont amikor már sokan járnak hozzád és lesz egy ügyfélköröd, akkor megállapítod az árakat. Lesz aki eltűnik, de mindig jönnek újak.

Ha valaki problémával áll elő, akkor mondd, hogy tudsz megoldást adni.

2017. okt. 18. 14:37
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem egy reggeli televíziós műsorban hivasd meg magad. Amúgy nem viccelek tényleg beválhat. Nagyobb figyelmet kapnak azok, akik a TV-ben szerepelnek. Olyasmire gondolok, mint az RTL-es TV2-ös reggeli műsor, elvileg sokan nézik. Egy biznisznek reklám kell, viszont a facebookon meg hasonló hirdetős oldalaktól nem leszel népszerű, mert azt fogják hinni, hogy kókler vagy, viszont ha jól el tudod adni magad fel tudod kelteni az érdeklődésüket.
2017. okt. 18. 15:50
 7/18 anonim ***** válasza:
60%

Lehet, hogy csak rossz a marketinged.

Rosszul választod meg a célközönséged, vagy a célközönséged lehetőségeit rosszul mérted fel, vagy túl drága/túl olcsó a szolgáltatásod, stb. A legjobb lenne megkeresned ezzel kapcsolatban egy szakembert. Facebook-on keress rá a KKV marketing csoportra, ott rengeteg szakit találsz.

2017. okt. 18. 16:55
 8/18 anonim ***** válasza:
64%

Az a legfontosabb, hogy sok mindent csinálj, foglalkozz bármivel amiben jó vagy. Mert így lesz referenciád, így fognak megismerni. A kapcsolatok nagyon fontosak. Most így hirtelen a te foglalkozásodra nem tudok példát mondani, de párom nagyon jó példa erre. Ácsként kezdte, csak tetőket csinált. Aztán szépen lassan elkezdett egyéb építészeti dolgokat is csinálni, például ha meglátta, hogy fel kell fúrni egy polcot, vagy ki kéne betonozni a járdát, újrafesteni a falat, akkor felajánlotta, hogy ingyen, vagy minimális pénzért megcsinálja. Aztán pár ilyen munka után már kézről kézre adták az emberek, ajánlották mindenkinek, hogy milyen jól csinálja a munkáját. Mostmár pár ismerősével egész házakat építenek föl, van referenciájuk, nem is kell keresni az ügyfeleket, mert maguktól jönnek.

De természetesen az is fontos, hogy olyasmit csinálj, amire igény is van. A kereslet határozza meg a kínálatot. Sajnos én is azt mondom, hogy nálunk jelenleg erre nincsen kereslet. Kicsit olyan ez mint a bio élelmiszerek, nincs pénze az embereknek, ezért nincs rá kereslet. Esetleg a felsőbb rétegeknél jöhet ez szóba, őket próbáld meg megcélozni. Hirdess üzleti folyóiratokban, olyan helyeken, ami a gazdagabb rétegek számára elérhető első sorban.

2017. okt. 18. 17:17
 9/18 anonim ***** válasza:
23%
Berúgtam.
2017. okt. 18. 20:33
 10/18 anonim ***** válasza:

Ez már csak ilyen hogy ha valaki valamit igénybe vesz vagy vásárolni akar akkor szinte ingyen akarja de ha ő akar valamit szolgáltatni vagy eladni akkor azt már sok pénzért.

A marketing tudomány rejtelmeibe avasd be magad és olvass sok ezzel kapcsolatos írást és könyvet. Az ügyes marketing a siker kulcsa. Akik a marketingben jók azok egy marék porcicát is el tudnak adni háziállatnak drágán de úgy hogy az emberek még tolonganak is érte.

Nehéz konkrét stragétiát átadni így. Neked kell értened hozzá és felépítened a hozzád illő stratégiát. Az első kis lépést már megtetted mert a hirdeted magadat. A hirdetéseken keresztül az emberek megtudják hogy mit kínálsz nekik (a hirdetés módja már más tészta és lehet hogy ezen kell még fejlődnöd). A hirdetések után nem azonnal indul meg az ügyfél áradat hanem eltelhetnek hónapok is amíg elég emberhez eljut a hír és elkezdenek jelentkezni az első ügyfelek majd egyre több ha jó vagy abban amit csinálsz. A türelem is fontos.

2017. okt. 18. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!