Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ismer valaki közületek ún....

Ismer valaki közületek ún. "látó"vagy "szentembert"?

Figyelt kérdés
Nem az EZO TV embereihez hasonlókra gondolok,hanem akik valóban tudnak is,és nem a haszonszerzés a céljuk.Vannak született és vannak az élet során tudás birtokába jutó emberek.Közel 30 éve Biatorbágyon beszéltem egy ilyen vallásos idős hölggyel de valószinűleg ő már nincs köztünk.Mit mondjak,megdöbbentő volt pedig tudtam hogy abból amit látott,szinte alig árult el valamit.Akkor engem a valláshoz próbált irányitani problémám megoldásáért.Ma is vannak problémáim és visszaidézve azt a találkozást jó hinni ,hogy ma is lehetnek segiteni tudó és akaró jó emberek.Ha tudtok ilyet és gondoljátok hogy hajlandó is volna egy beszélgetésre kérlek irjátok meg.
2017. okt. 6. 11:21
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
én szeptemberről tudok, az jó lesz?
2017. okt. 6. 12:05
 2/8 anonim ***** válasza:

Szent embert csak sírkertben találsz, ott is hant alatt.

Élő ember nem szent, még ha annak nevezteti is magát, illetve elfogadja ezt a titulust.

Ők pedig már -rengeteg elfoglaltságuk és az egymásnak ellentmondó kérések teljesítése miatt- ritkán segítenek.

2017. okt. 6. 12:36
 3/8 anonim ***** válasza:
A legtöbb ismerősöm lát.
2017. okt. 6. 12:44
 4/8 anonim ***** válasza:
64%

"Nekem 2-3 óra tísztitás, oldás, látás több mint 100 ezer ft-ba került.!!!!"

És nem ül börtönben. És akik hozzá járnak, szavazati joggal rendelkeznek. No comment....

2017. okt. 6. 14:02
 5/8 anonim ***** válasza:

6.

Nem az a baj, hogy drága - az is - hanem, hogy nincsenek "látók", "szentemberek" és jósolni nem lehet, és ezek a gazemberek, csalók visszaélnek a hiszékenységgel.

Az is baj, hogy 2017 - ben vannak futóbolondok, akik nemcsak hisznek ilyesmiben, de fizetnek is ilyen marhaságért. 100 ezer forintot! Akkor sem mennék el hozzá, ha 50 forintot kérne. Nincs mire költened a pénzed? Elmehetnél belőle egy wellness hétvégére. Nem esne jól? Egy közepes lapostévé ára. Odaadod a kuruzslónak? Ne félj, majd ő elmegy, meg vesz új kocsit stb. Mert vannak ilyen marhák, akik fizetnek neki. Meg is érdemled.

És az ilyen ember szavazata mondjuk egy választáson, annyit ér, mint egy normális emberé - na ez a baj.

2017. okt. 6. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:

"Meg még nem is hatásos a gyógyítása."

Ez aztán nagyon meglep.

"De muszáj volt fizetni."

Hülyéknek. Akinek van esze oda sem megy.

2017. okt. 6. 17:34
 7/8 anonim ***** válasza:
A Dalai Láma ilyen ember, bár személyesen nem ismerem.
2017. okt. 6. 19:28
 8/8 anonim ***** válasza:

Itt keresgélj:

[link]

2017. okt. 7. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!