Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mivel tudnátok megmagyarázni...

Mivel tudnátok megmagyarázni ezt a képességemet?

Figyelt kérdés
Egy pár éve érdekes dolgokra lettem figyelmes. Egyszerűen mondva látok előre dolgokat. Majdnem mindennapos hogy sétálok az utcán vagy a suliban és egyszer csak bevillan egy személy....és rá egy kis idővel ott jön velem szembe az utcán. Leginkább olyan emberekkel fordul elő akiket finoman szólva nem igazán kedvelek és egyáltalán nem vágyom a társaságukra. Az se ritka hogy este olvasok vagy valami közben a másik szobában szól a Tv, aztán nekem csak úgy a semmiből eszembe jut egy név pl legutóbb Michael és rá pár másodpercre visszahallom a nevet a tv-ből. Eddig is foglalkoztatott hogy miért van ez de mi tegnap történt az végleg kiverte nálam a biztosítékot. Csak simán sétálgattam egy olyan környéken ahol még életemben nem jártam és nem is ismertem ott senkit. Egy lány sétált pár méterre előttem akit még soha az életben nem láttam. Eddig semmi különös. Aztán megintcsak a semmiből bevillant egy név hogy Anna. Nem bírtam mást tenni mint odaszóltam hogy: Anna? A lány megfordult és ijedten bámult hogy mi a szent sz*r majd mondta hogy igen Annának hívják. Én valószinüleg jobban megijedtem mint ő szóval csak annyit mondtam hogy bocsi összelevertelek valakivel és elindultam az ellenkező irányba. Valami ésszerű logikus magyarázat van ezekre a dolgokra?
2017. szept. 14. 07:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem csak te tudsz ilyet kèrdező. Bármire rá lehet hangolódni.
2017. szept. 16. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!