A történet a Nagymamám halálakor történt. Nem tudom megmagyarázni. Segítenél?
A Mamám az unokatestvéreméknél lakott,rákban halt meg.:(
Egész idáig úgy emlékeztem a halálára ,hogy én náluk voltam.Nagyon fiatal voltam 8-9 de vagy 4-5-nek éreztem magam,vagy fiatalabbnak.Emlékszem,hogy ott ültek az Anyám testvérei mire hirtelen bementek a Mamám szobájába nekem pedig azt mondták maradjak kint.Jó gyerekként kint is maradtam.10-15 perc múlva mind kijöttek (sírva).Nem értettem mi történt,aztán az Anyám elmesélt mindent.Az unokanővéremnek (akinél lakott a Mamám)az Annya csak később mondta el.Ő csak annyit tudott,hogy elvitték a mentők.Aztán most nemrég azt mondta az Anyám,hogy én otthon voltam nálunk ahogy az unokatesóm is és a Bátyám vigyázott ránk.Ez nagyon lesújtott és utána csodálkoztam el azon,hogy az unokaöcsémet sehol nem láttam.Ez máig megmagyarázhatatlan nekem arra vagyok kíváncsi,hogy valakivel nem történt-e hasonló vagy tudja-e mi történhetett?
1.Álmodtad, csak valóságként fogtad fel gyermekkorodban.
2.Anyukád rosszul emlékszik.
Velem mindkét eshetőség előfordult néhányszor.
És ebben mi az ezotérikus? Az elmúlt léted alatt számtalan olyan helyzetet (akár film, akár valóság) láthattál már, ahol van egy szoba, halál közeli időben a szobában a beteg, kinn a család, majd bemegy a család, és sírva kijön. Gyerekként a fantázia is egy elég hatékony eszköz, így egy ilyen pillanatot semeddig nem tartott társítani a valódi történésekkel. Véleményem szerint ebben semmi szokatlan nincs. Persze biztos bele lehet magyarázni azt, hogy testen kívüli állapotban ott lebegtél mamádék házában, azért láttál mindent, mint ahogy azt is "bele lehet magyarázni", hogy egyszerűen a tudatod tréfált meg. Az pedig hit kérdése, hogy te "melyik oldalt" választod.
Mi úgysem fogjuk "megmagyarázni" materiális érvekkel, hogy nem asztráltest-kivetülés volt a szobában, ha te abban hiszel. De te sem fogod nekem megmagyarázni, hogy az volt, mert véleményem szerint ez egy teljességgel logikus, tipikus agyi aktus.
De pont ettől szép az élet, hogy másképp gondolkodunk. Az pedig "nem szép dolog", hogy úgy teszünk fel kérdést, hogy "benne van az egy és sérthetetlen" válasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!