Athyna94 kérdése:
Időkiesés lehetett? A férjemmel éltük át, nem tudjuk megmagyarázni.
Figyelt kérdés
Az első eset egy filmnézésünk közben történt. Nem aludtunk el,vendégeket vàrtunk babalàtogatóba. Mikor elmentek elinditottuk a filmet ami mibtha sima jelenetvàltàsként folytatódott volna de mikor visszatekertettem konkrétan 20 perc kiesett belőle. Észre se vettük pedig megàllàs nélkül néztük. A màsik eset 2 napja történt: 10 órakkor lefeküdtünk aludni,hirtelen àlmosak lettünk. Később felkelltem arra,hogy a férjem pakol babakajàt csinàl.Azt hittem hajnali 3-4 óra van, de mikor rànéztem az óràra alig fél 11 múlt. A babànk reggelig nem kelt fel, nagyon mélyen aludt mi pedig 1 óra alvás utàn úgy éreztük magunkat mintha több idő telt volna el. Nagyon bizarr érzés..nem vagyunk fàradtak nincs semmilyen alvàszavarunk ezek is egyszeri esetek voltak2016. okt. 22. 23:55
1/8 anonim válasza:
Ezt dimenzió ugrásnak nevezik.
Igen előfordulnak ilyenek.
De ezeknek nagyon mély spirituális oka van helyzetteremtésért.
Egyik ismerősömnek kiszedtek egy órát, ne találkozzon valakivel.
Ne foglalkozzatok vele.
2/8 anonim válasza:
Nem gyanakodtok eltérítésre? Pontosan így írják le később akik átélik.
3/8 anonim válasza:
Inkább érzéki csalódás. Amíg aludtál, nekem ugyanannyi időm volt bármire.
4/8 Közveszélyes Kontár válasza:
evittek az ufok bemutattak titeket a babajuknak es visszahoztak kozben a ti babatok is megneztek
ennyi
5/8 anonim válasza:
vagy jófej földönkívüliek, vagy isteni jótétemény.
semmi ok aggódásra.
6/8 anonim válasza:
Az idő sebességének múlása kizárólag az ember agyában dől el (a szürke földi mindennapokban). Ha nézünk egy filmet ami érdekel, vagy olvasunk egy regényt ami leköt, nem az idő telik gyorsabban, hanem addig sem annak egyre fogyatkozóbb részére pontosítunk. Hozzátenném még, hogy a egyre inkább téli időszakba átmenő nappalok és éjszakák is megtéveszthetik az embert. Ameddig néhány hónapja 18 óra környékén fényes nappalt láttunk, mára a késő este benyomását kelti. Ez sok embert nem zavar, de vannak akiket megtéveszt, még akkor is ha az idő pontos tudatában vannak. Egyszerűen csak lassabban reagál az agyuk az egyre inkább sötétebb délutáni órákra. Ha további panaszok lesznek a jövőben szerintem érdemes pihenési időszak előtt egy citromfű teát eliszogatni. Finom és nagyon jó hatással van az emberre.
7/8 anonim válasza:
Vegyetek régi mechanikus karórát amiben semmi elektronika nincs. Állítsátok be pontosan. Ha időkiesést érzékeltek akkor nézzétek meg hogy a karotokon élvő óra mennyire tér el a valós időtől. Ha eltér akkor a valóságban is megtörtént. Ha nem akkor csak képzelődés.
8/8 Bátor Tintanyúl válasza:
Azóta volt újabb esetetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!