Niggamaci kérdése:
Történt már veletek olyan amit nem tudtok megmagyarázni?
Figyelt kérdés
valami olyan ami ..paranormális? ha igen, elmesélnétek?2013. jún. 23. 15:40
1/13 anonim válasza:
Igen. Eddigi életemben kétszer a fideszre szavaztam. Azóta sem tudom, hogy miért.
3/13 anonim válasza:
Nem. Történtek velem furcsaságok, csak én tudom rá a válaszokat is.
4/13 anonim válasza:
azért szavaztál a fideszre mert orbán a patás ördög és megszállt
amúgy igen,történt,nem is egyszer
5/13 A kérdező kommentje:
de el is mesélitek? :) megköszönném
2013. jún. 23. 15:59
6/13 anonim válasza:
2001 szilveszterén tequilára pezsgőt ittam, de mégis hazataláltam... Máig sem értem.
7/13 anonim válasza:
pár éve az egyik barátnőm átjött hogy segítsek neki megsütni egy sütit,egyedül voltunk itthon de egyszerre csak bekapcsolt a rádió és a tévé az emeleten(mi lent voltunk a konyhában),a nappaliban voltam,minden ajtó és ablak csukva volt de hirtelen körülöttem jött egy szálroham,de olyan erős hogy felborult az egyik virág,egy másik barátnőm pár hete írt így ehhez hasonló történetet,az exem az iskolával nyaralni ment,minden nap beszéltünk,de azt álmodtam hogy megcsalt,nem volt semmi fura,mindig írta hogy mennyire szeret,a hazaérkezése utáni napon kiderült hogy rányitottak amikor megcsalt,nővérem mondta hogy álmában anyum kidobta az élettársát,kiröhögtem mert hiába voltak viták és sírt egy csomót nem dobta ki,mindig könyörgött neki hogy maradjon,még aznap volt egy vitájuk és anyum végül kidobta
8/13 A kérdező kommentje:
:D koszonom ilyenekre gondoltam
2013. jún. 23. 16:31
9/13 anonim válasza:
igen, de nem tudom megmagyarázni mi volt az
10/13 anonim válasza:
Tegnap egy srác odaadta az egyik fülbevalóm -nem is tudtam hogy elveszett... itthon kerestem a párját de nem találtam -és ma a kocsiba megtaláltam (furi mert sosem szoktam odatenni-másnak meg elvileg nincs hozzá kulcsa...)
De volt hogy mikor hazajöttünk ment a ventilátor pedig lekapcsoltuk..
A mobilom a kocsim rádióját mindig zavarja berezonál.. Senki más autójába csak az enyémben..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!