Történt már veletek olyan amit nem tudtok megmagyarázni?
Egyszer régen eltörtem egy LEGO játékfigurám fejének egyik elemét, miközben próbáltam leválasztani egy hozzá tartozó darabtól. De ezeket úgy tervezték, hogy ha egyszer összerakták, ne lehessen egykönnyen szétszedni -- hát ezért tört el.
Pár hónapra rá apám odajött, hogy talált egy újat a munkahelyén, pont ugyanazt a két elemet, ugyanazokban a színekben, ép állapotban, és még össze is voltak rakva. Sosem mondtam neki, hogy a másik eltört (meg amúgy is leszarta, hogy legózok), tehát nem direkt szerezte be azt a két összeillő darabot.
Az ép darab, ami minőségileg jobb is, mint az eredeti (még mielőtt eltört volna), azóta is ott díszeleg a LEGO figura nyakán.
Ja, meg egyszer az egyik üvegtálunk csak úgy felrobbant. Töréshang, aztán a vitrin tele üvegdarabokkal.
Megdönthetetlen bizonyítékok a LEGO-őrangyalok és a kiköpött szotyihéj-tároló tálka-ördögök létezésére.
7-es válaszoló. Egy EM impulzus.
És megmagyarázza a szélrohamot hogy ha mondjuk valami olyasmi robbant föl ami ilyet sugároz. De lehetett egy egyszerű szerkezet is.
Nem kell mindent paranormálisnak tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!