Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez ciki? Hogy lehet ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez ciki? Hogy lehet ezt "megmagyarázni"? Történt már veletek is ilyen?

Figyelt kérdés

Naszóval a családunkkal a nyarat a Balatonnál töltöttük,és mindig kijártunk a strandra. Ott megláttam egy szép lányt,megismerkedtünk elég gyorsan(2nap alatt), és ahol laktunk a panzióba egyszer eljött, akkor amikor a család elment sétálni.

A lánnyal bementünk a szobámba és ott lefeküdtünk és elkezdtük egymást csókolgatni.

Körülbelül 30perc múlva, amikor már a lányon bugyi, volt meg melltartó,meg öltöztetett le,akkor betoppant a család!

Mamóval(nagyanyámmal:D)egy szobába vagyunk bejött azt látta,ahogy ott fekszik rajtam a lány már fél pucéran...

Ő felsikított Mamó ledermedt én meg úgyszintén mozdulni beszélni se tudtam...aztán 1perc múlva kiment a lánynak meg ki kellett ugrania az ablakon:D

Mamó nem szólt róla a családnak,de mégis elég égő az ilyen,és azóta olyan lenézően viselkedik velem,meg az anyám apám is. Hogy lehetne ezt megbeszélni velük?:S

Ja és történt már veletek hasonló hülye eset ami kínos volt?

16/F

2009. szept. 9. 20:41
 1/6 anonim ***** válasza:
54%

Jajj, bocsi, de ezen olyan jót nevettem. ×D

Ez nem kamu kérdés? ×D Nagyon vicces ×D

2009. szept. 9. 20:42
 2/6 A kérdező kommentje:

Hát voltam olyan szerencsétlen és megtörtént:DD

Aztán a lánnyal beszélgettünk és nevetett ő is egy jót:D

2009. szept. 9. 20:46
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

''Mamó nem szólt róla a családnak,de mégis elég égő az ilyen,és azóta olyan lenézően viselkedik velem,meg az anyám apám is''

Ha nem szolt a csaladnak akkor ok miert neztek rad lenezoen?

Szerintem ugy tudod megbeszelni ha szobahozod,pl megkerded miert viselkedik igy veled,vagy hasonlo.Valoszinuleg megmondja es akkor elmeselheted.

De nemtudom mit szeretnel megmagyarazni,pont az tortent amire o gondol/latott.

2009. szept. 9. 20:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Én at nem értem h ha nem szólt a családnak miért néz le anyu és apu is?XD

Hát meg kell bezsélni,leülsz velük és megmondod h vanilyen,pasi vagy,vannak szükségleteid,amiket időnként nem ártana kielégíteni:DAmúgy tapasztalatból mondom,hogy a nagyik megértőek,rám is nyitottak már de csak pironkodva kivonult:)Másnap meg amikor mondtam volna h háttt izé cak annyit mondott h én is voltam tizenéves:)

2009. szept. 9. 21:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy miért nézlek le emiatt. Ez akkora hülyeség. Ők is csinálták már, nemde? Elvégre te is elkészültél valahogy. Mond meg nekik, hogy ez a természet rendje és ha téged lenéznek emiatt, akkor magukat is nézzék le.
2009. szept. 9. 21:16
 6/6 anonim ***** válasza:
76%
Lehet mar elfogadtak hogy b*zi vagy, es sokkent erte oket :D no offence buddy..
2009. szept. 10. 02:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!