Akik rendszeresen meditálnak, milyen célból teszik, és mit értek el eddig vele? Mennyi idő kellett ahhoz amit eddig elért, és hogyan meditált?
a meditáció nem izgalom és pláne nem kaland.
rendeződés.
légzésfigyelés mostanában nagyon fut fel nemzetközileg is elismerik és használják. Persze hülyén.
De attól még nagyon jó.
hónapok kellenek hogy a kiegyensúlyozottságot kialakítsa. De jó
Mondjuk, hogy öt éve gyakorlok, és jelenleg ott tartok, hogy erre a kérdésre sem vagyok hajlandó válaszolni, mert ha kitartóan gyakorolsz választ fogsz kapni erre a kérdésedre is, természetesen belülről, mivel már eleve a kérdés is belőled merült fel. A lényeges kérdés: Ki az vagy mi az akiben vagy ambien a kérdések és a válaszok felmerülnek?
Jómagam pedig azért nem vagyok hajlandó most mélyebben belemenni a fejtegetésbe mert itt 50 fok van és az energiaszintem így is nulla, megyek is meditálni...
Bocs az okoskodásért d nincs olyan hogy meditálni.
A meditáció van mint állapot. Aki nincs ebben az állapotban az maximum relaxál. Az is lehet pozitív hatású de nem meditáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!