Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit jelenthet ha rendszeresen...

Mit jelenthet ha rendszeresen azt álmodom, hogy nem tudok aludni?

Figyelt kérdés

2015. jan. 31. 08:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem vagy véletlenül nagyon kimerült vagy stresszes mostanában?
2015. jan. 31. 11:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is ezt álmodtam ma kora éjszaka. Úgy kezdődött hogy normálisan lefeküdtem ilyen 23:33 tájékában és ilyen 23:35-kor elaludtam. És felkeltem hajnali 1 órakor. Azt álmodtam reggel 9 van és még mindig nem aludtam el. Eléggé fura egy ilyet álmodni. Hogy az álomba szenvedsz azzal hogy eltudj aludni. Alvás közbe azt álmodni hogy nem tudsz aludni, ugye ez csak egy álom, közben te alszol igazábol. Volt hajnali 2 mire bealudtam megint. Itt már megnyugodtam. De valahogy ez is nagyon fura volt, mert a visszaalvással próbálkozás az biztos hogy nem volt 1 óra nagyon max egy 15perc. Lehet hogy erre az alvásomra nem emlékszem? Tehát valószínű 1 és 2 között volt egy alvásom, csak arra én nem emlékszem, azt hiszem hogy abban az alvási időben is próbálkozom elaludni? Durva.

Mindenesetre remélem ez többször nem fordul elő velem mert valami iszonyatosan rossz volt.

2019. szept. 18. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!