A digitális órára rendszeresen akkor pillantotok rá, amikor ugyanaz az óra és a perc?
Én régóta igen, eleinte 21:21-kor, majd 22:22-kor, de mostanában már naponta többször, 11:11, 14:14 és a születési dátumom szokott még lenni.
Csak ezek.
Van pár háztartási gép és más műszaki cikk, amik nem egyszerre járnak (nem pontosan állítottam be őket) és így naponta többször is rápillantok a 22:22-re (nem állítottam óraátállításnál az egyiket).
Nem ezzel szórakozom és várom a percet, hogy rápillanthassak, nem is érek rá erre, hanem loholok, végzem a dolgomat és időnként rápillantok valamelyikre.
Van ezzel más is így? Nálatok vannak más számok is?
Ezt a különleges, de mégis hétköznapi képességet úgy hívják, hogy ,,időérzék".
A másik különleges képességed, hogy belemagyarázol dolgokat.
A kérdés kiírásakor alaposan odafigyeltem, hogy semmi találgatás ne legyen benne, csak tényközlés volt.
Még csak azt sem írtam bele, hogy mit jelent, vagy jelent-e valamit.
Arra lennék kíváncsi, hogy szokott-e rendszeresen (=minden nap és tényleg naponta többször) más is így lenni ezzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!