Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A spirituális sátánisták...

A spirituális sátánisták tisztában vannak azzal, hogy démoni manipuláció alatt vannak?

Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 12:36
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:

Nagyon b*ssza a szemem a helyesírási hibám.

*tapasztalta és nem eltapasztalta ;*

2017. júl. 25. 11:37
 42/51 A kérdező kommentje:

"Hogy érted hogy démoni manipuláció alatt vannak? Ne érts félre, komolyan kérdezem."

Minden sátánistának van egy Örzője(ez a démon).

Kettejük között egy szoros kapcsolat alakul ki, de a főnök az, nem az ember lesz. Bizony ám...

Sátánistának senki sem születik, ez mindenkinek a saját döntése. Az élet egy játék, ezért is felesleges a harc.

2017. júl. 25. 11:47
 43/51 anonim ***** válasza:
Érdekes feltevés. Azt olvastam hogy pár spirituális sátánista látta Sátánt és hogy kedves volt és úgy nézett ki mint egy ember. De ez is lehet egy köd, szóval igazából nem igaz. De, huh... El is bizonytalanítottál ezzel a kérdéssel. Bár amikor még ki akartam lépni a sátánizmusból, simán ment. De tudod, ezek a vallások azért vannak mert a legtöbb ember gyenge lelkének kell valami támasz.
2017. júl. 25. 14:19
 44/51 anonim ***** válasza:
Csak a mi fajtánkra jellemző, hogy árat mond. ;)
2017. júl. 25. 15:28
 45/51 A kérdező kommentje:
#43 Van egy kedves és megnyerő oldala, még nekem is bejönne:D De azért ne felejtsük el, hogy kivel van dolgunk.
2017. júl. 25. 18:00
 46/51 A kérdező kommentje:
#44 Az embert a pénz(akinek nem inge, nem veszi magára), a démonokat pedig a lélek izgatja...de őket tuti, másra nincs is szükségük.
2017. júl. 25. 18:03
 47/51 A kérdező kommentje:

Van egy honlap, szándékosan nem szeretnék címet írni, de könnyen fellelhető, ott nagyon érdekes írások/anyagok vannak a sátánizmussal kapcsolatban.

Én mègis azt mondanám, hogy óvatosan az érdeklődéssel, mert nagyon könnyű elcsábulni a téma iránt, különösen ha fogékony vagy rá.

De a tiltott gyümölcs mindig jobb...(?)

Peace emberek, mindenki úgy alakítja az életét, ahogy akarja!

2017. júl. 25. 18:13
 48/51 anonim ***** válasza:
Akkor minek okoskodsz? :D
2017. júl. 25. 18:14
 49/51 A kérdező kommentje:
Miért jössz mindig vissza? Nem értelek..
2017. júl. 25. 18:20
 50/51 anonim ***** válasza:
"Peace emberek, mindenki úgy alakítja az életét, ahogy akarja!"
2017. júl. 25. 19:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!