Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A spirituális sátánisták...

A spirituális sátánisták tisztában vannak azzal, hogy démoni manipuláció alatt vannak?

Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 12:36
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
25%
Ez az egèsz kèrdès egy baromság bocsi de tènyleg. Ne reagáljatok a hozzászólásomra csak emlèkezzetek rá, hogy pár èv után beláthassátok, igazam volt.
2017. júl. 20. 21:39
 12/51 anonim válasza:
26%

Ne szórakozz ilyen dolgokkal mert sok jó nem származik belőle.

Semmi közöd a témához, nem rád tartozik.

2017. júl. 20. 23:07
 13/51 A kérdező kommentje:

"Ne szórakozz ilyen dolgokkal mert sok jó nem származik belőle"

Szórakozni????? Nem én hívogatok sötét erőket bakker:D

2017. júl. 21. 06:13
 14/51 A kérdező kommentje:

"Ez az egèsz kèrdès egy baromság bocsi de tènyleg. Ne reagáljatok a hozzászólásomra csak emlèkezzetek rá, hogy pár èv után beláthassátok, igazam volt."

Ezt kifejtenéd? Miben lenne igazad?

2017. júl. 21. 06:17
 15/51 anonim ***** válasza:
37%

"Egyem a szíved drága csillag, az a baj, hogy kettőnk közül te tévedsz..."

Ja persze, ezért az a legerősebb érvetek a képzelt hülyeségeitek mellett hogy a másik téved. :D

2017. júl. 21. 08:07
 16/51 A kérdező kommentje:

#16 Te egy nagyon buta ember lehetsz. Erre vered magad, hogy bebüfögsz olyan ostobaságokat, hogy konkrétan semmi nem létezik?

Akkor te minek nézed magad? Azt is letagadod, hogy van lelked? Tehát egy fingó, büfögő, b*szó, zabáló rothadó anyag lennél, aki néha jól érzi magát? Nyomkodja a kis telefonját, likeolgat...húha ez ám az élet.

Emberek milliói lehetnének öngyilkosok, mert az a forma amiben élnek fenntarthatatlan, mégsem teszik, mert annak súlyos következménye lenne.....de magyarázhatja neked az ember, meg a hozzád hasonlóknak.

A fizikai haláloddal semmi sem szűnik meg. Ez rossz hír azoknak, akik azt hitték, hogy a rossz tetteiknek semmilyen következménye nem lesz.

A sátánisták ott b*sszák el, hogy magukat szépen meggyőzve, azt hiszik, hogy "hú most aztán nagyon az életem útján vagyok", minden sínen van, ha valaki beszól, akkor már átkozom is, mert én megtehetem, mivel olyan szorgalmasan kisdiák voltam és vagyok. Nem tudom, hogy kilehet-e a sátánizmusból szállni, de azt ajánlom, akinek még helyén van az esze, tegyen egy próbát, mert ezzel megnehezíti az életét, mégha most olyan szépeket is ígérnek a másik oldalról. Nem a démonok a hibásak, hanem ti, mivel ők csak a feladatukat végzik, próbára teszik az embert, hogy bedőlnek-e a szép szavaknak, hát bedőltek sokan, és ez szomorú....

Majd szophatjátok a Sátán f@s*át köv.életetekben, mert pokolban ember SOHA uralkodni nem fog, az a démonok helye.:)

Puszi

2017. júl. 21. 09:10
 17/51 anonim ***** válasza:
36%

"Te egy nagyon buta ember lehetsz."

Nyilván. :D

"Erre vered magad, hogy bebüfögsz olyan ostobaságokat, hogy konkrétan semmi nem létezik?"

Ezt melyik mondatomból szűrted le? Ja hogy a te kicsi világod főleg képzelt hülyeségekből áll és ezért sért hogy nekem ez mind nem létezik. :D

"Azt is letagadod, hogy van lelked?"

Nem csak hogy tagadom, tudom hogy nincs. Az hogy más belehazudik a szemembe - vagy ostobaságból el is hiszi amit mond - és azt mondja hogy van, attól nem fogok hinni neki. :D

"Tehát egy fingó, büfögő, b*szó, zabáló rothadó anyag lennél, aki néha jól érzi magát? Nyomkodja a kis telefonját, likeolgat...húha ez ám az élet. "

Ejnye, most már értem mi a bajod, azt hiszed a világ szar, ezért képzelsz egy másikat.

"Emberek milliói lehetnének öngyilkosok, mert az a forma amiben élnek fenntarthatatlan, mégsem teszik, mert annak súlyos következménye lenne....."

Ennek semmi értelme nem volt de misztikusan rejtélyesnek hangzott. Várj az magyarul annyit tesz hogy hülyeség. :D

"de magyarázhatja neked az ember, meg a hozzád hasonlóknak."

Úgy tűnik nagyon elégedetlen vagy az világgal és eldöntötted hogy akármi lesz is te nem veszel részt benne, még szerencse hogy emellett azt is gondolod hogy "annak" súlyos következményei lennének és nem teszed meg.

2017. júl. 21. 19:33
 18/51 A kérdező kommentje:
#17 Hinni és tudni dolgokat kicsit más:)
2017. júl. 21. 20:22
 19/51 anonim ***** válasza:
0%
Én is ezt mondom, azt hiszed hogy tudsz. :)
2017. júl. 21. 21:06
 20/51 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy tudok.
2017. júl. 21. 21:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!