Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A spirituális sátánisták...

A spirituális sátánisták tisztában vannak azzal, hogy démoni manipuláció alatt vannak?

Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 12:36
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:
Te is okos lehetsz, de nem ebben....reméljük másban jobb vagy:)
2017. júl. 21. 21:34
 22/51 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon sok korlátot emel elèd a szempontod kèrdező. Az egyik hsz nagyon tetszett. Miből gondolod, hogy nincs lelked? :'D a poèn persze az, hogy van ès azzal működsz. A másik butaság, hogy ide meg oda kerül a halál után. A sátán izmus hülyesèg. Az elmèlet, hogy a sátán van ès neki akarnak kedvezni, azèrt lett felállítva, hogy a kèrdezőhöz hasonló beállítottságú emberek nyèlből elutasítsák ezt az utat. Azèrt mert elfogultak nem tudhatnak ezt meg azt.
2017. júl. 22. 12:10
 23/51 anonim ***** válasza:
0%

Nem tudják, de ez a lényege ! Ha tudnák az igazságot, hogy csak Isten létezik és a jóság, senki sem menne ilyen szektába. Nem azt mondom, hogy a kereszténység az igaz út, hanem a szeretet az ! A keresztények a legjámoborabb vallás, a követőik is a legbékésebbek.

Sok sátánista, meg ördögimádó, habár ezek közt nagy az átfedés, nem tudják, hogy mit tesznek. Az élet egy fejlődés. Mindenkinek magának kell megtapasztalnia az igazságot a saját bőrén. Majd következő életeikben fogyatékosan, nyomorék testben születve - habár sokan ezért lettek sátánisták, hogy a világ osztozzon a fáűjdalmukon - rájönnek illetve megtapasztalják, hogy rossz úton haladtak, de a maguk kárán kell meglátni ezt

A sátánizmus az egóról szol. Tégy azt amit akarsz, mégha ez más családok tönkretételét jelenti (házzasságtörés) vedd el akit akarsz, feketemágiával, áldozattal, bájokkal, fondorlattal. Ne foglalkozz azzal, hogy közben mást teszel tönkre családokat, gyerekeket vagy akit akarsz annak sem kellesz, csak bájitallal meg kötéssel tudod kimosni az agyát. Sebaj a sátánizmusban ezt is lehet. Pfff.

Nem csoda, hogy erre is vetemednek egyesek : https://www.youtube.com/watch?v=eEjR0qOTA84

2017. júl. 22. 18:09
 24/51 A kérdező kommentje:
#23 Végre egy értelmes hozzászólás, köszönöm!
2017. júl. 22. 18:20
 25/51 anonim ***** válasza:
0%

Értelmes hozzászólás a fenéket. Arra már ki se térek hogy képzelt hülyeséget kezel tényként, inkább nézzük pár egyértelműen ostoba részt:

"A keresztények a legjámoborabb vallás, a követőik is a legbékésebbek. "

Lásd keresztes háborúk, amit a pápa szentesített.

"Majd következő életeikben fogyatékosan, nyomorék testben születve..."

Egyrészt ezt honnan veszed, másrészt nem kéne betiltani az orvostudományt ami egyre több ilyen nyavalyára ad megoldást? Hátráltatják a marha nagy fejlődést! :D

"A sátánizmus az egóról szol. Tégy azt amit akarsz, mégha ez más családok tönkretételét jelenti..."

Hát ezt meg honnan tudod, tapasztalat? Vagy a kisujjadból szoptad ki?

2017. júl. 22. 20:51
 26/51 anonim ***** válasza:
0%

BTW a videó kamu, az eredetére kb. 15 perc alatt rá lehet találni a neten. Megnéztem, egyetlen hivatalos weboldal se foglalkozik vele, egy fórumon találtam olyat hogy helyi lakos sem hallott erről soha, de a lényeg hogy egy brutális felvételeket gyűjtő site-on (liveleak.com) írták hogy kamu felvétel, a "faces of death 4" videósorozat egyik jelenete. Innen utánanézve kiderült hogy sorozatban valódi felvételekhez készítettek horrorfelvételeket és kamu hanganyagot és ezeket összevágták úgy hogy valódinak tűnjenek.

Látjátok, annyi eltökéltség nem volt bennetek hogy tizenöt percig keressétek az igazságot, simán beszoptátok ezt a hülyeséget is. Ez után nem csoda hogy olyan a világképetek amilyen. :D

Egyébként röhej mennyire nem tűnt fel nektek hogy kamu, mikor lerohanják a házat kimondottan szánalmas a hangsúly még magyar füllel is, amikor meg kedélyes stílusban beszélgetnek az ügynökök a sátáni szimbólum közepére tett kupányi emberi vérről, én felröhögtem.

Itt a teljes 4. rész benne a felvétellel:

[link]

2017. júl. 22. 21:42
 27/51 A kérdező kommentje:

A legbékésebb vallásnak én inkább a buddhizmust mondanám, annak ellenére, hogy én semmilyen vallást nem fogadok el 100%-osan, magyarán nem lehetek hívője a dolognak.

Ez viszont nagyon nem azt jelenti, hogy tagadom a Teremtő Atyát. Felőlem aztán mondhatnak nekem bármit, érzem a jelenlétét, és mindennap "látom", ő ugyanis a MINDEN. Lehet engem fogyatékosnak nézni, őszintén szólva nem hat meg a dolog, csak nevetek az ilyen hozzászólásokon.

Én egyáltalán nem nézem le a sátánistákat, a legtöbbjük nagyon okos és szorgalmas ember, csak nem a megfelelő oldalon állnak. Démonokkal dolgoznak együtt, így nekik szinte bármi belefér...

Itt most ne az emberölésre gondoljatok, egy sátánista soha NEM GYILKOL! Fizikailag biztos, hogy nem. Átokkal már akár elér ezt azt. (Így a videó, amit már nem tudom hanyadjára linkelgettek, vicc...)

Valami nagyokos írt nekem, hogy a video kamu volt, hát innen üzenem kedves hozzászólónak, hogy már az elejèn leszögeztem nem az ilyen emberek a valódi sátánisták. Ők már kicsit nagyobb kutyák ennél, mint az említett közönséges gyilkos.

Elismerem tévedés volt olyanokkal vitába szállni, akik szerint az ember csak véletlenül van itt, minden csak egy nagy büdös vèletlen lenne... aha perszeeee:D Már alig várom, hogy meglássátok, hogy mindennek oka volt;)

Kellemes felébredést kívánok mindenkinek, magamnak meg türelmet, hogy ezt kibírjam várni.

Puszi

2017. júl. 22. 22:20
 28/51 A kérdező kommentje:

"Látjátok, annyi eltökéltség nem volt bennetek hogy tizenöt percig keressétek az igazságot, simán beszoptátok ezt a hülyeséget is. Ez után nem csoda hogy olyan a világképetek amilyen."

Azért te sem képzelted ezt komolyan, hogy valakinek egy video miatt lesz a világképe olyan amilyen? Az még eszedbe sem jutott, hogy valaki EGYÉB tapasztalat útján gondolja azt, amit??

XDDD

2017. júl. 22. 22:25
 29/51 A kérdező kommentje:

Á lezárom a dolgot!

Mindenki azt csinál, amit akar, ameddig másnak nem árt és mindenki abban "hisz", amiben akar. Viszont cserébe, aki tényleg csak az orráig lát, ne szóljátok már le azokat az embereket, akik tapasztaltabbak nálatok. Akiket ti szimplán hülyének néztek, tudatlanságotok miatt.

2017. júl. 22. 22:42
 30/51 anonim ***** válasza:
0%
Ennyi idiótát egyszerre egy helyen bakker
2017. júl. 23. 02:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!