Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A spirituális sátánisták...

A spirituális sátánisták tisztában vannak azzal, hogy démoni manipuláció alatt vannak?

Figyelt kérdés
2017. júl. 20. 12:36
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:
#30 De mégis mindig visszajössz
2017. júl. 23. 08:59
 32/51 anonim ***** válasza:
0%

"Azért te sem képzelted ezt komolyan, hogy valakinek egy video miatt lesz a világképe olyan amilyen?"

Nem gondolom, úgy gondolom hogy az ilyen egyedeknek sok hasonló ostobaság hatására alakul ki a világképe, idővel már a saját tapasztalataikat is tévesen értelmezik az addig tanult valótlan ismereteik alapján.

2017. júl. 23. 20:53
 33/51 A kérdező kommentje:
Akkor gondold ezt...
2017. júl. 23. 21:54
 34/51 anonim ***** válasza:
Miből gondolod ezt kèrdező?
2017. júl. 23. 21:59
 35/51 anonim válasza:

A válaszokat végigolvasva, jó nagy itt a kavarodás...

Ennek ellenére, én még szeretném elmondani a véleményemet.

Először is, azért az látszik, hogy a válaszolók közül vannak olyanok, akik nem tudják, hogy pontosan milyen "sátánizmusról" beszélnek itt konkrétan. Egyenlőre itt van kettő nagyon különböző féle "sátánizmus":

- LaVey-i sátánizmus - materialisták, semmiféle természetfeletti lényben, valamint a halál utáni életben sem hisznek a követői. Rituáléik vannak. Figyelmüket a szeretetre, pusztításra, szexre is fordítják.

- Spirituális sátánizmus - okkultisták, halál utáni életben hisznek. Nem ölnek, nem ártanak senkinek, nem térítenek. Lucifer és démonjai (ők: istenei) segítségével próbálnak menni az "úton", tanítják őket személyesen.

Próbáltam úgy elmondani, ahogyan ők látják ezeket.

Na most, szerintem olyat soha nem lehet kijelenteni, hogy egy, és csupán egy jó "út" van. Én úgy vélem, hogy mindenkinek magának kell eldönteni, hogy ő mit szeretne csinálni, miben hinni, valamint azt is, hogy mi a célja, és ezek tudatában kell a céljához vezető, számára megfelelő utat választani. És hogyha így tesz, és ezt őszintén csinálja, előbb-utóbb el fogja érni ezt a célt. Valakinek a kereszténység, valakinek a buddhizmus, valakinek a wicca (okkultista boszorkányság), egyeseknek pedig a spirituális sátánizmus fogja a céljához vezető utat jelenteni. És természetesen lesznek olyanok is, akik nem hisznek ilyenekben, nekik ez a döntésük, ezt kell tisztelni, mert a döntésük csakis a sajátjuk.

Mellesleg a kérdező válaszai inteligensek voltak. Szerintem nem kellene senkinek lekezelően viselkednie senkivel, még akkor sem, ha nem ért egyet vele.

Szép napot.

Therix

2017. júl. 24. 11:57
 36/51 anonim válasza:
Hogy érted hogy démlni manipuláció alatt vannak? Ne érts félre, komolyan kérdezem.
2017. júl. 24. 12:43
 37/51 anonim ***** válasza:
Kèrdezőnk nem tudja mit jelent a dèmon szó. :D azokat a gondolatokat, azt a felfogást ami kárt okoz benned ès az èleted körülmènyeit negatív irányba fordítja ilyen a pesszimizmus is. Másrèszt a te igazságod drága kèrdező a te szemszöged. Mindenkinek van ès mindenki vèdi. Van èrtelme vitatkozni? Aki a vègső igazságot keresi, az igazságok vègtelenjèt találja. ;)
2017. júl. 24. 18:07
 38/51 anonim válasza:
32%

Most hogy ez a beszélgetés felkeltette a téma iránti érdeklődésemet, utánanéztem, és erre jutottam eddig vele kapcsolatban:

Nos, a spirituális sátánistákat, -őszerintük és énszerintem is, az alapján amennyit eddig tudok róla- nem szállják meg a démonok, mármint ha a kérdezőnk ezt értette a kérdése alatt. A spirituális sátánisták a démonokkal tanítvány-mester kapcsolatban vannak, és ezt egyik fél sem használja ki önfejűen. Tehát ezek a lények, akiket a köznyelvben "démonnak", a sátánistáknak "isteneneknek", általános szemléletben pedig csupán bármiféle bölcs természetfeletti lényeknek hívunk, tanítják a spirituális sátánistákat, vezetik őket egyesével az "úton". És hogyha valaki esetleg nem jó irányba menne, vagy olyan döntést hozna, amiről a "mestere" úgy gondolná, letérítené az útról, ebben az esetben a lény alkalmazhat olyan eszközöket, amik visszaterelik egyénünket arra. Ezek az eszközök a tanítvány testi épségére sohasem veszélyesek, valamint a fenyegetés, zsarolgatás és minden hasonló módszer sem tartozik közéjük.

Tehát a kérdésre válaszolva, a spirituális sátánisták tisztában vannak az előbb leírtakkal, és hogy folytassák tanulásukat, el is fogadják őket, valamint, miért is ne fogadnák el? Bajuk nem eshet belőle.

Remélem mindenki szemszögéből korrekt voltam.

Therix

2017. júl. 24. 21:08
 39/51 A kérdező kommentje:

#38 Nagyon jókat írsz, de ezek az emberek akkor is az ördöggel cimborálnak.

Gondolj bele, egy másik minőségtől kérsz segítséget,mivel a démon tanítja az embert....

A démonok nem dolgoznak ingyen, mindennek meg van az ára. Elvileg ha én megidéznék egy ilyen lényt (hozzáteszem eszemben sincs, iszonyat kellemetlen a jelenlétük), akkor valamilyen formában fizetnem kéne nekik. Elvinné egy lelkem részét stb, tartozásom lenne felé.

2017. júl. 25. 11:12
 40/51 A kérdező kommentje:

Beszéltem már sátánistával, aki szerint nagyon kellemes volt a saját örző démonjának a jelenléte....

Szinte biztos, hogy ő ezt eltapasztalta.... a bökkenő, viszont ott van a dologban, hogy paktumuk révén ez aligha lehetne másképp. A démon a saját emberét sosem fogja bántani, megtanítja majd az illetőt a mágia minden szegmensére, a sötétre meg főleg...az kell a népnek, nincs elég mocsok már így is.

Azt mondják nincs fekete mágia, hanem minden attól függ mire használod, én ezzel vitatkoznék...a szerelmi mágia akkor mégis mi lenne, vagy a szexuális mágia?? Én jóra nem igen tudnám használni, és szerintem más sem.

Hány embert, különösen nőket tettek tönkre, nyomorítottak meg spirituális mesterek(!), vörösmágiát=szexuálmágiát használva.....

Hogy mi a fene ez? Mindenki képzeletére van bízva, a kegyetlenségük ugyanis határtalan

..

2017. júl. 25. 11:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!