Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Milyen emberi rezgesre,...

Milyen emberi rezgesre, aurara szeretnek racsatlakizni az emberek?

Figyelt kérdés
Melyik embert veszik szivesen korul, akar tudat alatt is? Nem csinalok kulonosebben semmit, de csaladtagjaim sokszor az auramba vannak, de en neha negativnak erzem magam, talan pont ezert is, mert kicsit zavar. Sokan mondjak, h a sajnalkozo embert veszik szivesen korul, meg a negativ energiakat....most en tenyleg ennyire negativ lennek? Az energiavampirok kikre csatlakoznak? Vagy a negativ gondolkodo emberbol is aradhat szeretet? Nem.ertem, h van ez, kerem irjon, akik ert hozza, hogy ez hogy mukodik. Koszonom

2017. júl. 15. 11:18
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Koszonom, hogy igy kielemezted a valaszomat. :D

Nos..a politika nem erdekel, mert az csak egy eszkoz arra, hogy az emberek kozott szitsak a feszkot. Es a politikat arra irtam, hogy en is mehetnek oda nyavajogni, hogy ezzel es ezzel nem ertek egyet. De semmi ertelme nem lenne. En nem nezlek le teged, mert nem hiszel ezekben, csupan kozoltem, hogy sajnalni tudom.De talan ha picit jartasabb lennel az ezoteriaban, akkor tudnad, hogy nem tartjuk magunkat nagyobbnak, mint azokat, akiket nem foglalkoztat. Nem vagy attol muveletlen jesszuska :D tok kulonbozo dolok.

A Tudomanyok meg rengeteg dolgot nem tudnak bizonyitani. Na, en azokra gondolom, nem a repcsire.

A vilagban mindig vannak vegletek, mindig a vegletek kozott lesznek a vitak...

2017. júl. 17. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!