Milyen emberi rezgesre, aurara szeretnek racsatlakizni az emberek?
A hasonló a hasonlóra. Egy negatív energiájú ember (aki dühös, depressziós, pesszimista, kedvtelen, stb.) környezetében nem igen fog lenni egy ennek ellenkezője típusú. S ez igaz fordítva is. Mindig olyanokat vonzol magad köré, amilyen te magad is vagy.
Az energiavámpírok arra csatlakoznak, aki engedi őket. Ez tőled függ. Te döntöd el, hogy engeded-e egy másik embernek, hogy "leszívja az energiáidat" vagy sem.
Egyebkent is, az aura nem ezoterikus, hanem egy teny, h a fizikai testedet korulveszi egy "buborek", nos, azt nevezzuk auranak 😄
A masik meg az, h nem misztifikalom tul. Nem tehetek rola, h nincs hitetek, es, h ennyire besuppedtetek a materialis vilagba
"En is ezt kerdezem😂😂 Ez olyan mintha en a politika kategoriara mennek ra...xd"
A politikában szükség van ellenzékre. Pontosan azért, mert az egy pártba tömörülő emberek azonos nézeteket vallanak. A nézet viszont nem tény. A nézet lehet hamis is. Ezért kell az ellenzék, hogy rávilágítson, hogy 1x1= nem 2, hanem 1.
"Egyebkent is, az aura nem ezoterikus, hanem egy teny"
Valóban? Akkor én le vagyok maradva egy brosúrával. Az aura létezését ugyanis a mai tudomány nem fogadja el. És engedelmeddel én inkább hiszek a tudománynak, mint néhány szélhámos agymenésének.
"Nem tehetek rola, h nincs hitetek, es, h ennyire besuppedtetek a materialis vilagba"
Na ezen tudok még nagyokat röhögni. A normális, logikán alapuló gondolkodást kell ledegradálni, ugye? Ti, az ezósok vagytok a felsőbbrendű faj, ti szárnyaltok a sztatoszférikus magasságokban, mi pedig vagyunk a földhözragadt, a materiális világba süppedt, szánandó, műveletlen plebsz. Megsúgom neked, kicsi lány, hogy repülni egyelőre csak repülőgépen tud az ember. Azon a repülőgépen amit az általad semmibe vett tudomány kreált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!