Hogy kell kedvesnek lenni egy másik emberi lényhez?
Figyelt kérdés
Ti hogyan szoktatok velük kommunikálni? Nekem nehezen megy. Persze jó a beszélőkém meg minden, de viszont nem tudok másokban olyan benyomást kelteni, hogy egy valóságos kis angyal vagyok, éppen az ellenkezőjét érem el. Gondolom senki sem örül annak, ha mindenki bunkó parasztnak tartja. Persze nincs itt túl sok gógyis személy, alive beszélni lehet, de hátha tévedek és ezt a kategóriát nem csak a hallucinálos hableányos mágusos alváskóros jósolásos dilinyós fehér gandalfos skizoknak tartják fenn.2016. aug. 13. 22:41
1/7 anonim válasza:
Én ezt nem értem,nekem egyáltalán nincs jó beszélőkém,de kedvesnek lenni nem nehéz,segíts nekik ha úgy látod hogy kell valamiben,néha dicsérj meg valamit rajtuk esetleg,beszélgess velük,érdeklődj irántuk.
2/7 A kérdező kommentje:
Ez úgy érzem jobban fájna nekem, mint nekik. Hallottam ahogy rólam beszélnek "bizonyos személyek", és mindegyik azt monda, hogy képtelen vagyok másokkal kedvesen bánni bárkivel gondoltam na majd én megmutatom. Öcsém csak tudnám hogy kell dicsérni másokat anélkül, hogy megakadnék.
2016. aug. 13. 23:13
3/7 A kérdező kommentje:
Ha jól emlékszem egyszer mégdicsértem valakit, de sírva fakadt.
2016. aug. 13. 23:19
4/7 anonim válasza:
Ez tényleg érdekes.Sírva fakadt? Hát most tényleg te mondtál olyat,vagy vele nem volt oké valami. Mit mondtál neki pontosan?
5/7 A kérdező kommentje:
Azt mondtam neki, hogy szép a haja erre sírva fakadt és elfutott, de ennek már jó pár éve.
2016. aug. 13. 23:33
6/7 anonim válasza:
Hát ez alapján nem veled van a baj,szerintem,ez egy tök normális dicséret.
7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem is tudom nekem normálisnak tűnt.
2016. aug. 13. 23:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!