Van olyan, hogy az álmomban turkál valaki?
Nagyon érdekes dolog történt velem tegnap este a volt barátnőm akivel szakitottam már. Amúgy is elég furcsa teremtmény volt, de viszont ami most történt az durva elolvastam az egyik posztját Facebookon minden volt benne sok negatív dolog (becsület sértő), mivel haragszik rám.
Viszont a lényeg az hogy a végén volt egy olyan írva, hogy az pasi "menjen el egy erdőben elgondolkodni kicsit, és nézzen magába mert s szavaknak súlya van" ezt akkor nem is igazán figyeltem ezt a sort. Majd este azt álmodtam hogy egy erdőben voltam (meg ilyenkor sem tudatosult bennem mivan) ott már nem emlékszem mi történt es egyszer csak egy agyba kerültem vele ahol lényegében elmondtam neki egy rejtett érzést "hogy majd meg úgyis találkozunk" utána egy olyan érzést éreztem mint amikor én álmodok egy rémálmot és hirtelen fel akarnék kelni, viszont fordítva éreztem mintha o lökött volna ki az álomból. Ez mégis mi lehetett?? Soha ilyen földön túli dologgal nem találkoztam...
Ezt nevezzük álomnak. Az agy rengeteg információt tárol el, amiről mi nem nagyon tudunk, (így pl. minden egyes arc, ami megjelenik álmunkban valós, mindössze nem emlékszünk rá, hogy hol láttuk) és ezeket felhasználva alkot egy belső képet a tudatalattink arról, hogy milyen a pontos "lélekképünk"/ inkább pszichénk. Azaz minden álom a jelenünkről szól, hogy hogyan érezzük magunkat a bőrünkben.
Te valószínűleg nem 100%-osan zártad le a dolgot a barátnőddel/ el akarsz neki mondani valamit/ 1000+1 variáció lehet arra, hogy mit érzel, de ehhez igazából ismerni kell a szituációt és titeket. A tudatalattid egy gyors rápillantás alatt is megtud jegyezni dolgokat, sőt jobban hatnak rá azok a benyomások, amik mindössze egy pillanat alatt mennek végbe és nem realizálod tudatosan.
-Megjegyezted tudat alatt az erdőben magadba szállást
-Hozzá adtad szereplőként az exedet
És voila kész a pszichés kórképed a jelen helyzetedről!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!