Mit jelenthet ez az álom? Álmomban időutazó voltam és úgy tudtam visszautazni a múltban, hogy kezembe haraptam a mutató és hüvelykujj között. :D
Kedves kérdező hány éves vagy? :D Nem sértésből kérdezem, csak gyakran a gyerekeknek ilyen élénk a fantáziája. Kicsit olyan, mintha öcsémet hallanám, aki már jó pár időutazós filmet látott és megszállottja a Vissza a jövőbe című filmnek és annak további részeinek. :D Ő szokta folyton azt kérdezni, hogy mi lenne, ha ide, vagy oda, ekkora, meg akkora visszautazna. Hát ha tőle hallanék egy hasonlóan érdekes álmot egyáltalán nem lepne meg. :D
Mindezt nem sértésből mondtam, csak szerintem áltaálban az élénk fantáziájúak álmodnak ilyeneket, meg akik az ilyesmit elhiszik. :)
Az álmom eléggé zavaros volt, azért sem írtam le.
Pl. gyerekkoromban légyszexet láttam, ami traumát okozott nekem és nagyon magas voltam, ezért vissza mentem a múltban, hogy megakadályozam a jövőt és ne igyak több tejes italt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!