Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Álmomban megfejtettem a...

Álmomban megfejtettem a Riemann-sejtést hogy lehetne felidézni?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött hogy vettem 30 egyforma kártyalapot és egy pockot.
2017. ápr. 2. 09:32
 1/2 anonim ***** válasza:

"A hipnopógia a megváltozott látásmódjával megoldást adhat olyan problémákra, amelyeken éber állapotban hiába is gondolkodott az alany. A legismertebb példa August Kekulé története a benzolgyűrűvel. Mesélik a történetet összefogózó majmokkal és saját farkába harapó kígyóval is. Több más tudós, művész és feltaláló, köztük Beethoven, Richard Wagner, Walter Scott, Salvador Dalí, Thomas Alva Edison, Nikola Tesla és Isaac Newton is úgy tartotta, hogy a hipnagógia és a hozzá hasonló állapotok fokozzák a kreativitásukat. Deirdre Barrett harvardi pszichológus úgy találta, hogy bár a problémák megoldhatók később is, a hipnopógiában keletkező képek segíthetnek a megoldásban, ha figyelmesen tanulmányozzuk őket."

[link]

2017. ápr. 2. 11:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Javaslom a hipnotizőrt és az első hozzászólót hívd meg hálából ha mész Stockholmba.
2017. ápr. 3. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!