Az este történt valami az álmomban, és azóta félek, nem tudom kihez forduljak?
Figyelt kérdés
Szóval tegnap este lefeküdtem aludni és eddig minden úgy történt, ahogy máskor is szokott, viszonylag hamar elaludtam, de aztán volt egy álmom, hogy egy sötét alak jelent meg nekem hatalmas féynben, nem volt annyira félelmetes, inkább megnyugtató, pedig hatalmas szemei voltak csak egy helyben állt és nem szólt semmit. Egyszer csak elkezdett egy furcsa tárggyal közelíteni az arcom felé, egészen, mintha a szemembe nyúlt volna vele, és hirtelen elsötétült minden, ekkor már kezdtem parázni, de olyan gyorsan történt és nem tudtam megmozdulni sem. Reggel, amikor felkeltem az eszemben volt ez az álom és megkönnyebbülve vettem észre, hogy nem történt semmi és látok is rendesen. Láttam is, ahogy anyám már a konyhában készíti a kávéját, mindezt az ágyamból, ekkor újra elkezdtem parázni, mert hogy a fr@ncba láthatom mikor fal van köztünk? Észre kellett, hogy vegyem, nem csak őt tudom látni, hanem mindent, ami a házban és a ház körül van, de a tárgyakon is képes vagyok átlátni, először azt hittem, hogy még mindig álmodom, de az nem lehet, mert tudom, hogy ébren vagyok. Én már nem tudom, de lehet megőrültem, mégis mi történhetett velem?2016. szept. 5. 11:57
2/7 anonim válasza:
Van ilyen, egy furcsa álom után és mindent előre megéreztem, pl. buszon ülve tudtam irányítani a közlekedési lámpát, hogy váltson. Mindent előre megéreztem, ma már ez sokkal halványabb, de még mindig működik.
3/7 anonim válasza:
Ezt testelhagyásos élménynek nevezik, álom közben a lélek kilép a testből, de normál esetben ezt nem érzékeli, csupán álmot lát. Viszont néha megesik, hogy az agy magához tér, miközben a lélek még nem tért vissza a testbe, ekkor tapasztal ilyet az ember. Ilyenkor akár egész messzire is el lehet menni, hisz a lélek hozzá van kapcsolódva a testhez, nem lesz gond ebből az "utazásból", de mivel sokan szinte soha nem élnek át ilyet, ezért ha véletlen mégis előfordul megijednek, és ez felébreszti. Igazából szerencsés vagy, kevesen élnek át ilyet pláne akaratukon kívül, sőt még sok gyakorlással is nehéz ezt elérni. Lehet ijesztő élménynek tűnik, de hidd el sokan akarnák ezt megtapasztalni.
5/7 anonim válasza:
A sötét lény kinyitotta a harmadik szemed :)
6/7 anonim válasza:
Az utolsoval kell egyet e'rtsek. Kinyitotta'k a harmadik szemed
7/7 anonim válasza:
Csak hallucináltál. Előfordul néha
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!