Mi a véleményetek a 800 éves mobiltelefonról?
Korábban a NASA-ból kilépett emberek állították, hogy több technológiát vettek át idegenektől. Ez lehet egy bizonyíték a hihetetlen sebességgel fejlődő informatikának?
De nézzük a "hivatalos" magyarázatot. "Frissítés (2016. 01. 04. ) : A Snopes.com is utánajárt a 800 éves mobiltelefon rejtélyének, és kiderítették, hogy a képen látható telefont Karin és Karl Weingärtner készítette az Art Replik Studio-nál, még 2012 januárjában pusztán viccből. A képet aztán átvette a Mysterious Universe parajelenségekkel foglalkozó oldal, és onnan már megállíthatatlanul terjedt az ufó-hívő közösségen belül. Hát így lesz egy egyszerű viccből, tény. " Mi a véleményetek?
Drága barátom! Tudod mi van?
Az van, hogy te magad olyan oldalakra hivatkozva írtál ki kérdést, amelyek célja az emberek szórakoztatása kamu, kitalált dolgokkal. Úgy, mint a vicclapok. Ludas Matyi elektronikus kiadásban. Nem én fogom rá, nem más, hanem ha megnézed az oldalakat, saját maguk is leírják önmagukról.
Egyebekről sem lehet elgondolkodni, mert azok is zagyvaságok.
Nyolcszáz éve senki nem használat a sumer nyelvet, ékírást. Senki. Ez tény. A replikagyártók sem ásták el a telefont, hogy aztán előszedhessék.
Az informatika ma tényleg elképesztő sebességgel fejlődik, de nem előzmény nélküli. És nem idegen eredetű.
Több évszázadra, egyes elemeit több évezredre vissza lehet vezetni.
Csak egy icipici példa. Kettes számrendszer. Évezredekkel ez előtt is használták.
Neumann János nagy ötlete, hogy az elektromos áramnak két állapota van: folyik, azaz van áram (1-es érték), nem folyik, nincs áram (nulla érték).
Előzmény nélküli? Dehogy!
És rengeteg ilyent tudnék neked írni.
Oké, lehet hogy így van.
A történelembe, illetve a korábbi ismereteinkbe se menjünk bele, mert azt is jól tudjuk már, hogy a mindenkori hatalom határozza meg a történelemkönyveket.
A lényeg, hogy dogmák hangoztatása helyett kérdéseket kell feltenni, és nem csak a fősodrású média, vagy tudományos oldalak tartalmazhatnak releváns információkat.
"Nem tudom milyen alapon jelentetted a kérdezőt, de egészen el vagy tévedve ha ezt a kérdést azt hiszed törlik."
Azért van egy alja színvonal amit szoktak törölni, lehet hogy még nem vetted észre. :) Az elborult, csak kötözködésre alkalmas kérdésekkel szoktak ilyet tenni, főleg ha a kérdező előadja a becsavarodott világképét, ami szerint minden forrás hazudik de ő teafilterből kiolvasta az igazságot. Vagy ez esetben az illuminati card game egyik kártyájából...
24:
Elég szomorú, hogy ha olyan véleményen vagyok, ami nem egyezik a tiéddel, akkor becsavarodott vagyok.
Az Illuminati Card Game egyik lapját pedig csak érdekességként tettem ide, mert idevágónak éreztem. Érdemes végignézni az összes lapot, szerintem az is nagyon érdekes.
Béke!
"Azért van egy alja színvonal amit szoktak törölni...."
Tudom, de ez messze nem az. Inkább azon gondolkodnék el, amikor egy ilyen teljesen ártatlan kérdésen izgatod ennyire magad, hogy ugyan miért is nem állsz egyszerűen tovább ilyenkor békében? És azon mitől gerjed bennem ekkora indulat pusztán arra, hogy valaki mást gondol mint én? Nem jó dolog ez hidd el.
27:
1. A telefon kapcsán is csak újságcikk a cáfolat ugyan úgy mint az ellenkezője. A cáfolatra sincs több bizonyíték.
Ha úgy érzed, hogy meg akarlak győzni, akkor inkább ne írj, csak a véleményedre vagyok kíváncsi.
Az UFO kérdésben senkinek sem üres a keze. Ha érdekel a téma, nézz körül. Javaslom, hogy ne a Nat Geo, stb reklámfilmekből tájékozódj.
Ha nem bírod cérnával ezt az oldalt, a Facebook vár.
"És azon mitől gerjed bennem ekkora indulat pusztán arra, hogy valaki mást gondol mint én?"
Az indulatot te látod bele, egyszerűen arról van szó hogy ez itt egy ordas hülyeség és ez szerintem még ebbe a szellemi posványba sem való ami ez a kategória. A többi kérdés legalább szórakoztató, bár sajnos a két évvel ezelőttihez képest sokat esett a színvonal. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!