Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az jó vagy rossz ha valaki 13...

Az jó vagy rossz ha valaki 13 évesen elvont személyiség és felvilágosultan gondolkodik és cselekszik?

Figyelt kérdés

2016. márc. 15. 21:27
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Attól függ.

Te tartod magad elvont és felvilágosult személyiségnek - ez lehet önértékelési probléma.

Valaki mást tartasz annak - lehet az illető korán érő, vagy koravén.

13 évesen, de még később is - akár egész életedben - a személyiség nem homogén, nem minden vonatkozásban egyformán érett. Vannak, voltak nagy emberek, akik a zsenialitásuk mellett több más téren gyermetegek. Olyanról nem nagyon hallottam, hogy valaki minden vonatkozásban érett lett volna. Kettő azért eszembe jut: Buddha, Jézus. Volt néhány más hasonló személyiségek is, akik ismertek voltak, de a példa kedvéért elég ez a kettő.

2016. márc. 15. 21:39
 2/18 anonim ***** válasza:

Természetesen rossz. Nagyon fontos, hogy zombiként utánozzuk a többséget. Kötelező megfigyelnünk társaink öltözködési szokásait, cselekedeteit és viselkedési normáit és a lehető legpontosabban visszaadni azt saját magunkból. Ne felejtsünk el szót fogadni a szüleinknek és mindent pontosan úgy csinálni, ahogyan kérnek! Ha gondolkodni támad kedvünk, mindig jusson eszünkbe, hogy helyette nézhetnénk a tévét, vagy szörfözhetnénk az interneten is!

Örülök, hogy segíthettem.

2016. márc. 15. 21:42
 3/18 anonim ***** válasza:
Mire gondolsz? Ki vagy te és miként cselekedsz?
2016. márc. 15. 22:07
 4/18 A kérdező kommentje:
Én úgy érzem hogy felvilágosult vagyok nem úgy mint az emberek többsége(már bocs).
2016. márc. 15. 22:36
 5/18 A kérdező kommentje:

Meg nem szeretnék a társadalomban egy "fejet lehajtó rabszolga" lenni

aki bármit megcsinál és elvisel mert pár öltönyös idióta aztmondja hogy az ugy van.

2016. márc. 15. 22:39
 6/18 anonim ***** válasza:

Mi szeretnél lenni és mit teszel érte?

Aki sötétebbek nálad, miben tévednek?

2016. márc. 15. 22:51
 7/18 anonim ***** válasza:

"Én úgy érzem hogy felvilágosult vagyok..."

Kérdező, a te korodban én is sokat gondoltam magamról. Ahogy öregszem, úgy adom egyre lejjebb. Majd 20 év múlva számolj be, lécci, hol tartasz!

2016. márc. 15. 22:55
 8/18 A kérdező kommentje:
Én tudom hogy sosem leszek olyan.
2016. márc. 15. 22:57
 9/18 anonim ***** válasza:
Mert még eltartanak és alapdolgokat tanulsz. Rengeteg szabadidőd van. A legnagyobb hiba viszont azt hinni, hogy majd az idő tanít.
2016. márc. 15. 23:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Szóval milyen keresletet akarsz kielégíteni a keresetedért? Vagy mit kínálsz?
2016. márc. 15. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!