Az jó vagy rossz ha valaki 13 évesen elvont személyiség és felvilágosultan gondolkodik és cselekszik?
Attól függ.
Te tartod magad elvont és felvilágosult személyiségnek - ez lehet önértékelési probléma.
Valaki mást tartasz annak - lehet az illető korán érő, vagy koravén.
13 évesen, de még később is - akár egész életedben - a személyiség nem homogén, nem minden vonatkozásban egyformán érett. Vannak, voltak nagy emberek, akik a zsenialitásuk mellett több más téren gyermetegek. Olyanról nem nagyon hallottam, hogy valaki minden vonatkozásban érett lett volna. Kettő azért eszembe jut: Buddha, Jézus. Volt néhány más hasonló személyiségek is, akik ismertek voltak, de a példa kedvéért elég ez a kettő.
Természetesen rossz. Nagyon fontos, hogy zombiként utánozzuk a többséget. Kötelező megfigyelnünk társaink öltözködési szokásait, cselekedeteit és viselkedési normáit és a lehető legpontosabban visszaadni azt saját magunkból. Ne felejtsünk el szót fogadni a szüleinknek és mindent pontosan úgy csinálni, ahogyan kérnek! Ha gondolkodni támad kedvünk, mindig jusson eszünkbe, hogy helyette nézhetnénk a tévét, vagy szörfözhetnénk az interneten is!
Örülök, hogy segíthettem.
Meg nem szeretnék a társadalomban egy "fejet lehajtó rabszolga" lenni
aki bármit megcsinál és elvisel mert pár öltönyös idióta aztmondja hogy az ugy van.
Mi szeretnél lenni és mit teszel érte?
Aki sötétebbek nálad, miben tévednek?
"Én úgy érzem hogy felvilágosult vagyok..."
Kérdező, a te korodban én is sokat gondoltam magamról. Ahogy öregszem, úgy adom egyre lejjebb. Majd 20 év múlva számolj be, lécci, hol tartasz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!