Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az jó vagy rossz ha valaki 13...

Az jó vagy rossz ha valaki 13 évesen elvont személyiség és felvilágosultan gondolkodik és cselekszik?

Figyelt kérdés

2016. márc. 15. 21:27
1 2
 11/18 death42 ***** válasza:
Amiket leírtál inkább pozitív, mintsem negatív. Ezek nem zárják ki a gyerekkort vagy bármi ilyesmit. De, ahogy olvasom te mégsem vagy ilyen, hanem ilyen szeretnél lenni. Ez nagy különbség. Kb. ugyan olyan vagy, mint a veled egykorúak vagy az emberek többsége, akik különlegesek szeretnének lenni, vagy valamivel ki akarnak tűnni a csordából. Sztem semmi különleges sincs benned a kommenteid jól bizonyítják a gyerekes viselkedésed. Nem úgy tűnik, hogy felvilágosult vagy, de ne aggódj a többi felnőtt sem különb nálad. Teljesen átlagos vagy, átlagos viselkedéssel - beszólással - személyiséggel - felvilágosodással mindennel együttvéve. No, ha nem úgy, mint én. Én már 7-8 évesen felnőttem és felvilágosult voltam. Elvont humorérzékem van jó emberismerő vagyok barátságos sok mindenhez értő és titkok tudója + meggondolt határozott manipulátor kiismerhetetlen. Na ki a király? :D
2016. márc. 16. 07:23
 12/18 anonim ***** válasza:

"Én tudom hogy sosem leszek olyan."

Azt is megtanulod majd idővel, hogy soha nem szabad azt mondani, hogy soha.

Szóval, húsz év múlva!

2016. márc. 16. 07:30
 13/18 anonim ***** válasza:
Majdnem minden tinédzser úgy érzi magáról, hogy érett, felvilágosult, és koránál előrébb tart a szellemi érésben. Az esetek többségében ez nem igaz, és még a húszas éveire sem lesz elég érett az illető. Ha a gyerek környezete állítja, hogy érettebb, és felvilágosultabb, mint a társai, akkor lehet benne valami, de általában ez a különbség is eltűnik a tinédzserkor végére.
2016. márc. 16. 08:30
 14/18 A kérdező kommentje:
De rólam mindenki azt mondja.
2016. márc. 16. 08:56
 15/18 death42 ***** válasza:
#14 Ne akarj már ennyire felvilágosult lenni. De egyébként miről is gondolkodsz te felvilágosultan? Aki általában más, mint a többi a többiek félre tolják. Nehezebben tud beilleszkedni, de többnyire nem is sikerül. Ne akarj több lenni annál, mint ami van. Ha mégis. Önmagadat fogod elveszíteni. :P
2016. márc. 16. 09:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nem kezdesz semmit azzal, ami most vagy, akkor nem lesz problémád, úgy 2-3 éven belül. A többiek is beérnek téged. Nagyon nem tudsz mit kezdeni a gondolkodásoddal, legalább is, ha szeretnél élni, és megélni a jövőben. Sokkal jobban jársz, ha a társadalom felé közeledsz, nem pedig az elvont oldaladat táplálod. Ahogy korábban már írták, aki különbözik, azt kirekesztik.
2016. márc. 16. 10:29
 17/18 A kérdező kommentje:
Én látom hogy mik vannak a dolgok mögött és nem hiszek el bármit amit mondanak. Engem nem lehet becspni se. Néha szeretnék azért olyan "boldog tudatlanságban" lenni mint az emberek többsége. Egy bölcs ember mondta egyszer "Boldogok a lelkiszegények".
2016. márc. 16. 14:21
 18/18 anonim ***** válasza:
Hidd el, amiben most élsz, még az is boldog tudatlanság. Ha maradsz ahogy vagy, a legtöbb problémát elkerülheted az életedben. Ne törekedj rá, hogy eltérő legyél, mint mások, ami természetesen jön, annyi bőven elég, hogy ne legyél birka a nyájban. Ha a különlegességre, "eltérőségre" törekszel, akkor pár éven belül élhetetlenné válik az életed. Ha érettebb vagy a többieknél, akkor döntsd el most, mit akarsz kezdeni az életeddel, és kezdj el törekedni rá. Minél előbb kezded, annál nagyobb esélyed lesz rá, hogy elérd.
2016. márc. 16. 16:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!