Mi a véleményetek a 800 éves mobiltelefonról?
Korábban a NASA-ból kilépett emberek állították, hogy több technológiát vettek át idegenektől. Ez lehet egy bizonyíték a hihetetlen sebességgel fejlődő informatikának?
De nézzük a "hivatalos" magyarázatot. "Frissítés (2016. 01. 04. ) : A Snopes.com is utánajárt a 800 éves mobiltelefon rejtélyének, és kiderítették, hogy a képen látható telefont Karin és Karl Weingärtner készítette az Art Replik Studio-nál, még 2012 januárjában pusztán viccből. A képet aztán átvette a Mysterious Universe parajelenségekkel foglalkozó oldal, és onnan már megállíthatatlanul terjedt az ufó-hívő közösségen belül. Hát így lesz egy egyszerű viccből, tény. " Mi a véleményetek?
Az olyanok mint a 7-es meg a 8-as miért izgalnak be ennyire egy kèrdéstől?
Nyilván replika cèget írnak, nem pékséget.
Igazából én csak egy kérdést tettem fel, mert látunk egy állítást ès egy tagadást, mert egyik sem meggyőző.
A replika cég sem támasztotta alá képekkel, dokumentumokkal, hogy náluk készült. De arra sincs indíték, hogy miért ásták el, ha az Ebay-en akarták értékesíteni. Mindenből egy készül náluk? Ha valaki megvette, hol a hirdetés, a vevő visszaigazolása, stb. Aki megvette, miért ásta el?
Sok kèrdés van itt még, de akit ez felzaklat érzelmileg, inkább ne válaszoljon.
Nem, nincs itten semmi kérdés.
Egyébként nem te írtad bele a kérdésbe a vélemény szót?
Kérdezed a véleményünket, aztán megsértődsz azon, ha megírjuk.
"Ha már trollkodsz, akkor figyelj arra, hogy ne humbug cikkel tedd!"
"Erről van szó! Ne trollkodj!"
"Hihihi! És ezt te linkelted, drága!"
Ezek milyen vélemények, válaszok?
Tévedsz ha azt gondolod, hogy ha névtelen emberek érvek helyett provokálnak, azon megsértődök, egyszerűen megkértem őket, hogy ne írjanak.
Másra nem is reagáltam negatívan, csak várom, hogy megfelelő gondolatokat sorakoztassunk fel, ráadásul el sem olvasták az én véleményemet azok akik azt hiszik, hogy én védem bármelyik álláspontot, mert így kezdem:
"Először is szkeptikus vagyok a történet kapcsán, de nézzük a tényeket."
Most ha én olyan kérdéseket teszek fel amit egy gumidarab esetén gyorsan megválaszolna egyértelműen mindenki, amiatt nem kell senkinek sem gúnyolódni értelmes gondolatok helyett. Ezek az emberek magukat minősítik.
Teljesen bevett szokás a téma lejáratására az álcsalók bevetése. Ilyen dolog sejthető az idegen boncolós videó mögött például és nagyon jó módszer meg kell hagyni. Hisz egy nagyon érzékeny téma azonnal hitelét veszti amint bárki kiáll azzal, hogy jaj ezt én csináltam, vicceltem, beismerem.
Szintén egy másik ilyen történet a barna színű idegen akit egy illető talált és hazavitt a fagyasztóba. A testet elvették tőle és a boltokban elkeztek egy róla mintázott babát árulni, és azt erőltetni, hogy az ember arról a babáról lőtte a fotókat. A baj az, hogy a baba azután készült miután a dolgot ez az illető nyilvánosságra hozta, de a szkeptikusokat ezek a kis részlet kérdések már pont nem szokták érdekelni, a dolgot komolytalannak bélyegezték és pont.
A blog önmagát is kitalációk gyűjtőhelyének nevezi.
A snopes.com pedig a városi legendák gyűjtőhelye.
Igen, ezt én is észrevettem.
Például a Men in Black eredetileg egy orosz, elég komoly dokumentumfilm, az orosz űrkutatás alatt tapasztalt érdekességeket, ellentmondásokat feszegeti, erre az USA Will Smith főszereplésével csinál egy sci-fi vígjátékot ugyan ezzel a névvel.
Aztán 1997-ben a Phoenix eset után a tájékoztatón a kormányzó bejelenti, hogy fogtak egy UFO-t, erre a helyettese UFO-nak öltözve bejön a színpadra. Több tapasztalt pilóta, akik napi szinten feleltek több száz ember életéért, évtizedeket töltöttek el a szakmában, és fel voltak háborodva joggal, hogy a kérdéseik re adott válasz helyett gúnyt űztek belőlük.
Nem tudom milyen alapon jelentetted a kérdezőt, de egészen el vagy tévedve ha ezt a kérdést azt hiszed törlik. Talán inkább szét kellene nézned milyen oldalon jársz mert te viszont súlyosan eltévedtél akkor. Ez az oldal feltehetőleg nem a te idegrendszerednek való, ne látogasd, hagyd az embereket, hadd használják arra ezt az oldalt amire való, ahogy a szlogenje is szól:
"amit máshol nem mertél.....itt megkérdezheted!" ;)
Kedves 18-as.
A 17-es kommentemhez linkelem az össze forrást. Sajnálom ha olyan emberek vannak itt akik a google használata, gondolkodás, esetleg értelmes vita helyett vádaskodnak, árulkodnak.
Man in Black original:
https://www.youtube.com/watch?v=oR5fFGqeTm4
Men in Black főcímdal Will Smith-el
https://www.youtube.com/watch?v=fiBLgEx6svA
Phoenix eset, eredeti:
https://www.youtube.com/watch?v=n0Q4J8_IahA&t=166s
Itt pedig a kormányzó ominózus viselkedése 1:50-től.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!