Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi oka lehet annak ha valaki...

Mi oka lehet annak ha valaki azaz én, teljesen sikertelen parkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Marmint odaig el sem jutottam soha,folyton azt kaptam meg hogy nem akarnak velem lenni

Milyen apiritualis oka lehet ennek?!

30 éves vagyok

2017. júl. 11. 13:15
 1/10 A kérdező kommentje:
s*
2017. júl. 11. 13:16
 2/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

talan nem vagy eleg szep, noies

mert ha egeszseges ferfiakhoz vonzodsz akkor ok az ilyen nokhoz

de lehet jellembeli, viselkedesbeli problemad is

de egyikrol se tudunk semmit

2017. júl. 11. 13:54
 3/10 anonim ***** válasza:
Külsőségek és személyiség okai vannak. Ez olyan biztos, hogy a te neved Szandra. 😏
2017. júl. 11. 14:08
 4/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#3 +1 >>> #2

https://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__egyeb-kerdesek__872..

ez a te kerdesed? mert ha nem akkor lehet talalsz valami hasznosat

ez egy anonim oldal leirhatsz reszleteket is (ha felsz figyelve arra hogy azert ne ismerhessenek fel a leirasokbol)

van sok kategoria ami megfelelobb

spritiualis = szellemi

igen szellemi - szemlyisegbeli problemai is lehetnek

te szabadakaratu onallo fuggetlen leny vagy (csak Istentol fuggsz) igy barmit donthetsz

meglehet te nem a ferfiakat szereted, manapsag eleg szokvanyos ez is, sajnos meg az is hogy nem is szeretsz senkit nemileg de az is lehet "baratilag" sem

de meg ilyen esetekben is elhetsz helyesen, ha akarasz...

2017. júl. 11. 14:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem hozzádillő partnereket fogtál ki.
2017. júl. 11. 14:37
 6/10 anonim ***** válasza:
Gyermekkorod helytelen mintái és traumái!
2017. júl. 11. 15:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Lehet sok súlyt èrzel lelkileg ès ezektől sürgősen búcsúznod kène.
2017. júl. 12. 09:25
 8/10 anonim ***** válasza:
Én se hinném hogy spirituális oka lenne. Vagy belső oka van - összeférhetetlen vagy más emberekkel. Vagy külső oka - pl túlsúlyosság vagy nem vagy túl szép. Bár én a környezetemben azt tapasztaltam hogy a csúnyább nőkre is sokan lecsapnak. Ezért azt gondolnám hogy a természeted lehet olyan ami miatt idáig jutottál.
2017. júl. 12. 21:44
 9/10 Közveszélyes Kontár ***** válasza:

#8 csunyasag, igenytelensegkent problema

igy lehet szexi egy latvanyosan aszimetrikus arcu, nagyorru, nagyfulu patanasos (vagy egyeb "szepseghibas") stb. ember is (nem csak no)

az igazi csunyasag az undoritosagban mutatjozik meg, amikor pusztan nem torodik az ember magaval es ez latszik rajta

persze lehetbek betegek es extremebb torzsagok de azert ez annyira nem jellemzo szerencsere megaztan ez a kenyszerito ero orvoshoz is vezetheti az illetot es ma mar rutin mutetek a rendelenesegek eltavolitasai

#Kerdezo mint emlitettembis probalkoz mas kategoriakban is

ha pedig ugyerzed mindenkepp ezoterikus oka van (illetve te ezt szeretned hinni) akkor tegyel ujabb kerdest fel jobban kifejtve az ezoterikus reszt vagy egyeb reszletet amibol ki lehet indulni

$!@

2017. júl. 13. 10:22
 10/10 anonim válasza:
Sztem már eleve úgy állsz hozzá, hogy úgysem fog sikerülni...ennek a spirituális oka: a negatív kisugárzásod
2017. júl. 13. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!