Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi bizonyítja a csakrák...

Mi bizonyítja a csakrák létezését?

Figyelt kérdés
Valaki azt írta egy fórumon: sokan vannak, akik a csakrákat nem hiszik, hanem TUDJÁK. Hinni bármiben lehet, a tudás viszont tényeken és bizonyítékokon alapul. Tehát mi a bizonyíték?

2017. júl. 7. 11:46
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
40%
Az emberi testben számtalan ideg csomóppnt(bocs, nem tudom a rendes nevét) található. Ezek megerösödnek, ha megfelelő meditációval megerősíted ezeket. Idővel ezek az idegek pedig ténylegesen megerősödnek.
2017. júl. 7. 11:54
 2/30 A kérdező kommentje:
Tehát ha jól értem, a meditációval megerősített idegek a csakrák? A Dobogó-kő is szokott meditálni?
2017. júl. 7. 12:12
 3/30 anonim ***** válasza:
63%
Nem. Szerintem az csak egy hatalmas baromság, mivel a szív-, és a másik hat főcsakra a gerinc mentén helyezkedik el(utolsó kettő a fejben, de a gerinc vonalát követi). És bárki, akinek van egy pici esze tudja, hogy egy gömbnek minden átlója egyforma hosszúságú, vagyis nincsenek a Földnek csakrái.
2017. júl. 7. 12:20
 4/30 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
29%

szellemben vannak a csakrak

#4 mi alapjan lenne a Fold szelleme ugyanolyan mint az ember szelleme

igy a Fold csakrai nem a Fold Gerincen helyezkednek el hanem a szelleme "gerincen"

a testel azert vetik ossze hogy jobban be bird azonositani, de a test csak egy burok a csakrak csak hozzakapcsolodnak a szellembol

csakrakkal csak nagyon magasszinten szoktak foglalkozni igy tobb evtized tanulas is kellhet elotte

de a kerdes arrol szol hogy mi bizonyitja, a szellemet nem bizonyitotta a tudomany, es a testi kapcsolodasi pontjait se bizonyitottak csak parhoz van elmelet (elkepzeles)

ezoteriaban van a kerdes, ezoterikusan, es spiritualisan bizonyitva vannak

tudomanyosan nincsenek

te melyikre lettel volna kivancsi?

tudas is csak egy szo es tudas sincsen hit nelkul

2017. júl. 7. 14:40
 5/30 anonim ***** válasza:
19%
Figyelj, nekem, aki mágus vagyok, már majd két éve, a csakráimat ténylegesen erősítettem, és olyan dolgokra vagyok képes, amire átlag emberek nem, annak kérlek ne irogass állandóan minden válasza alá, mert már lassan kezdesz kiidegelni ezzel. Mert ne feledd, még te sejtésekkel, és feltételezésekkel válaszolsz, én tapasztalattal, és logikus tudással. Amúgy van nevem is.
2017. júl. 7. 14:52
 6/30 anonim ***** válasza:
61%
Visszatérve az eredeti kérdésre, nem,a csakrák eleve az átlagosnál jóval erősebb idegcsomópontok, amiket az izmokhoz hasonlatosan, hosszú munkával meg lehet erősíteni.
2017. júl. 7. 14:55
 7/30 anonim ***** válasza:
36%
Semmi, tehát praktikusan nem léteznek. Majd ha valaki képes lesz bizonyítékot felmutatni, akkor megnézzük.
2017. júl. 7. 14:59
 8/30 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
37%

nem a szemelyedet tamadtam pedig eszerint megerdemelned es jogos lenne csak a te hozaszolasoddal volt kapcsolatos

az eleg nagy baj ha nagy magus vagy es alig tudsz valamit az erositett csakraiddal

nem nagyon emlekszem hogy "minden" valaszod ala irogattam voln, ritkabban irok az ezoteriaba mert ritkabbak a kerdesek, es muszaj figyelmeztetni legalabb e ritka idonkent az embereket

erzelmi okokbol torteno tamadas nem melto egy magushoz, aki eros csakraju es medital

nincs onuralmad, nem vagy nyugodt

a latottak alapjan

tehat meg mindeg nem a szemelyed ellen tamadtam, de szeretek azt is ha akarod, vagysz ra nem birsz lemondani a vagyaidrol

2017. júl. 7. 15:10
 9/30 anonim ***** válasza:
37%
Semmi sem bizonyítja, ezek kitalált, áltudományos butaságok. A tanulatlan emberek szoktak benne hinni, akik nincsenek tisztában az emberi test működésének az alapjaival. Illetve olyan alapvető ismeretelméleti fogalmakkal sincsenek tisztában, mint a "hit" és a "tudás" mibenléte, és a köztük lévő különbség.
2017. júl. 7. 15:34
 10/30 anonim ***** válasza:
72%

A vad nyugati gondolkodas mod alapjan, mely a materialis vizet eros am de szilardnak nem mondhato, alliolagos tudasa alapjan nincsenek csakrak, se lelek, se semmi. Feny is azert van, mert a nap kibocsatja magabol, s ezt a szemukkel latjak, ezert nem lehet megmasitani ezt az allitast.

Mig ha a keleti gondolkodas moddal vezetjuk le a kerdesedre a valaszt, akkor egyetlen szo van ra, van.

Ugyanis nem csak 7 csakra van, hanem mindegyik szervnek es vegtagnak van kulon energetikai pontja, csakraja.

Olvass a kinai gyogyaszat utan, mely tobb ezer eves es elegge meghaladja a nyugati orvoslast, idoben.

Olvass az akupunkturas kezeles utan, mely egyebkent pont ezekre a meridian es mas energetikai pontokra hat.

Mindennek van egy szilard fizikai kivetulese es mindennek van egy energetikai vetulete a terre es persze onmagaban merve.

A modern uj tudomany pont hogy felirmeri a csakrak, a szellem, a lelek es mas eddig a materialis vilagnezetnek hala a szonyeg ala soport osi tudas altal mar meglevo ismeretet, mely kimondja es taglalja ezek letezeset.

Masfelol te komolyan valaszt varsz vagy csak probalsz kotekedni?

Ezer fele ismeret anyag, vallasok es tanok foglalkoznak az emberi szervezet fizikai es nem fizikai reszevel.

Rajtad all miben hiszel, mit fogasz el, szamodra mi a tudas es mi nem az, de ez meg nem feltetlenul hozza azt magaval, hogy az amit te nem fogadsz el az nincs.

2017. júl. 7. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!