Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Páromra szerelmi kötést tett...

Páromra szerelmi kötést tett a voltja letudom vetetni rola?

Figyelt kérdés

#Akik hüjéskednek #kimèljenek.! S.O.S
2017. júl. 6. 07:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
60%

Ha nem foglalkoztok vele, akkor nem hat.

Vigyázz, mert itt majd ajánlkoznak páran, persze pénzért, hogy "segítenek". Ne hagyd, hogy kihasználjanak.

2017. júl. 6. 09:40
 2/13 anonim ***** válasza:
47%
Ha a voltja tette rá, akkor azt csak az amperja tudja levenni. Esetleg még az egyes válaszoló.
2017. júl. 6. 10:41
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
#4: köszönöm. Hiteles, okleveles mágus, jós, asztrológus, szelleműző és léleksebész vagyok. Mindent megoldok kicsi pénzért. Érdekes, hogy amint fizetni kell, már nem is olyan fontos a rontáslevétel. Akkor most addig hisztek ebben a baromságban, amíg ingyen van, vagy mi?
2017. júl. 6. 11:10
 4/13 anonim ***** válasza:
52%

Én ingyen sem hiszek benne :)

De te is azt írod, hogy baromság. Akkor így hogy várod, hogy menjenek hozzád? :D

2017. júl. 6. 11:33
 5/13 A kérdező kommentje:
Hàt énsem hittem benne amig nem tapasztaltam de most hogy làtom az eredmènyt igy hàt elgondolkodtato szoval ezèrt szerettem volna egy kis segitsèget kèrni.
2017. júl. 6. 11:39
 6/13 anonim ***** válasza:
49%
Ennek az a magyarázata, hogy rájött, a régi pina jobb volt, mint az új.
2017. júl. 6. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
86%
Én nem várom, hogy jöjjenek hozzám, csak vizsgálom ezt a dolgot. Vicces, szánalmas és valahol ijesztő, hogy felnőtt emberek hisznek ilyen dolgokban, és sokan akár fizetnének is nem keveset olyan dolgokért, amik nem léteznek. Aztán csodálkozik mindenki, hogy a hiszékeny embereket lehúzzák. Szoktam néha írni hasonló bullshiteket ide-oda, de úgy, hogy ha valaki tud olvasni a sorok között, rájön, hogy kamu. Erre elkezdenek irkálni privát üzenetben, hogy hát nincs annyi pénzük, de lehetne-e részletben fizetni vagy valami. Emberek, ne legyetek ostobák! Bár ha nem lennének ilyenek, nem lenne lottó meg kaparós sorsjegy sem.
2017. júl. 6. 12:16
 8/13 anonim ***** válasza:
59%

Helló!

Én is a mellett vagyok, hogy ez egy babona. Ilyen, hogy szerelmi kötés, energiaátadás, méregtelenítés, péntek 13-a, fekete macska, ... okkult ostobaságok, jobb esetben "városi legendák".

Semmiképpen nem foglalkoznék vele.

2017. júl. 6. 12:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Istenem...
2017. júl. 6. 12:45
 10/13 anonim ***** válasza:
Néha van áramszünet, akkor nem kell foglalkozni a voltjával.
2017. júl. 6. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!