Szerelmi kötést akartam csináltatni, de azt mondta a "mágusom" hogy már van az illetőn kötés! Ilyenkor mi van?
Figyelt kérdés
2017. ápr. 7. 05:18
1/9 anonim válasza:
Azt hogy semmi értelme, a "mágus" is elismeri.
2/9 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy olyan hülye vagy, hogy rendszeresen fizetsz egy csalónak
3/9 anonim válasza:
Nem akarta azt mondani, hogy szerelmi kötés nem létezik.
5/9 anonim válasza:
Ha nem kért pénzt, csapjad agyon!
Most még tisztességes, de előbb-utóbb úgyis elkutyul!
Jobb negelőzni a bajt, jót teszel neki, ha most csapod agyon, nem lesz rossz a Karmája!
6/9 mantis religiosa válasza:
Derittesd ki a " mágussal ", milyen erős a kötés,(több mágus is közreműködött-e benne, vagy csak egy), aztán keress fel többet, és köttes velük, hátha az így létrejött kötés erősebb lesz az előzőnél. A lényeg, több " mágus " véleményét is kérd ki!
Vagy ha ki tudod deriteni, ki rakta rá az előzőt, fizesd le, hogy hatástalanítsa a saját kötését.
7/9 anonim válasza:
Az utolsó leirja, menj többhöz is , fizess mindegyiknek.
Nem irigyellek.
8/9 anonim válasza:
A mágus kispályás, nincs elég hatalma, hogy a már meglévő kötést lebontsa. Keress egy hatalmasabb mágust, én például szívesen vállalom, a világ legnagyobb hatalmú mágusainak egyike vagyok.
9/9 Blondie.W válasza:
Szerelmi kötés? Most komolyan? Ugye tudod, hogy ez nagyon gáz?! Ha nem kellesz a pasinak, akkor ne akard már magadhoz kényszeríteni. Még gondolatban is gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!