Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan lehet szerelmi kötést...

Hogyan lehet szerelmi kötést csinálni, csináltatni?

Figyelt kérdés

2012. ápr. 11. 01:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ennek rengeteg módja van, akadnak köztük igazán gusztustalanok is. A kérdés az, hogy tudod-e egyáltalán mit kérsz. A szerelmi kötés lényege nem a szerelemben, hanem a függőségben van. Ráadásul nem csak a kiszemeltedre hat, hanem rád is. Ha időközben rájössz, hogy mégse ő kell neked, akkor mit fogsz csinálni? Mindkettőtöknek szenvedést okoznál. Ha te szeretsz valakit, miért akarod elvenni a szabad akaratát, és szenvedni látni?
2012. ápr. 11. 01:46
 2/12 anonim ***** válasza:

Sehogy nem lehet. De mi értelme erőszakkal magadhoz kötni valakit? Ha enélkül nem szeret,akkor nem fog valóban szeretni így sem.

Ha a fiú szimpatizál veled,és megtudja,hogy így akarod magadhoz kötni,tuti,hogy nem áll veled szóba többé,mert bolondnak tart. Sőt a haverjainak is elmondja,hogy kerüljenek el messzire.

2012. ápr. 11. 07:18
 3/12 anonim ***** válasza:
A szerelmi kötésben több a megalázás, mint az érzelem. Ilyen módszerhez csak olyanok fordulnak akik nem képesek szeretni, vagy azt hiszik magukról, hogy őket nem lehet szeretni. Volt egyszer egy férfi akit megszerettem akkor amikor ő még azt sem tudta, hogy én a világon vagyok. Aztán megismerkedtünk. Szerelmi kötést tett rám. Na akkor utáltam meg.
2012. ápr. 11. 09:01
 4/12 anonim ***** válasza:
megkötözöd jó erősen, megerőszakolod, aztán megölöd, elásod valahol és reménykedsz hogy soha senki nem találja meg a hullát
2012. ápr. 11. 09:13
 5/12 anonim ***** válasza:
A sajat lenyeddel varazsold el pl., de ha szoke vagy, es az illetonek a barna tetszik, akkor fogadd ezt el, s ne legy eroszakos. Itt nem burkolasrol van szo, hanem erzelmekrol.
2012. ápr. 11. 12:37
 6/12 anonim ***** válasza:
bondage-nak hívják, izgalmas, goggle
2012. ápr. 11. 13:21
 7/12 anonim ***** válasza:
89%
Ha gondolod privátban leírom. Én is csináltam anno és nekem működött, úgyhogy akik azt írják, hogy sehogy, azok nem értenek hozzá.
2012. ápr. 12. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
0%

21:41

FAntasztikus, hogy elerted azt, amiben mas emberek nem hiszen,

viszont szomoru dolog az, hogy nincs annyi onbizalmad, hogy erezd azt, hogy szeretetre melto vagy, nincs onertekelesed, de mar egy italban, etelben bizol, hogy azt a kivalasztott elfogyasztotta, s igy marad melletted, siralmas, mar ne is haragudj!

Hol elunk, az okorban? Ennyire rut vagy, es nincsennek belso ertekeid, hogy csak igy tudtad elerni, hogy tarsat talalj?

2012. ápr. 12. 22:59
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
A szerelmi kötés nem arról szól, hogy társat találj, nem ezért csinálják, hanem ha már szinte belehalsz a szerelembe, a másik meg bizonytalankodik, döntésképtelen, hogy mégis veled legyen, ne legyen...akkor rá lehet segíteni. Ehhez nem kell se csúnyának lenni, se butának, egyszerűen csak szerelmesnek. Vannak gyönyörű szép, okos lányok is akik nem boldogok épp azért mert az az egy aki kellene, talán szóba sem áll velük...hiába szerelmes beléjük másik 1000, az nem kell. Egyébként férfi vagyok, középkorú, tehát még csak nem is valami tini hóbortról volt szó. Én tudtam, hogy soha nem élhetek a szerelmem nélkül boldogan.
2012. ápr. 13. 00:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Nem működik nem válik be. Ez csak babona amit elkeseredettségében csinál az ember ha már nincs több ötlete mit csináljon a szerelmi ugye intézésében.
2012. ápr. 22. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!