Keménykötésű borítót honnan tudnék szerezni/csinálni/csináltatni az Árnyak Könyvemre?
Évek óta bővítem az Árnyékok Könyvét vagy könyvemet, azonban lassan eljutok az utolsó lépéshez.
Megvannak a lapok, valamennyire le is fűzve, és egy tartós keménykötésű borítót szeretnék csinálni neki. Illetve csináltatni. A kérdésem az volna hogy ha csináltatom, hol foglalkoznak ilyennel? És ha én csinálom - Ami őszintén szólva jobb volna mert nem szívesem adom oda más kezébe pláne felügyelet nélkül - akkor tudnátok javasolni néhány technikát, esetleg oldalt ami alapján el tudom készíteni saját kezűleg? Esetleg tapasztalatok?
Előre is köszönöm szépen mindenkinek a segítséget. Szép Napot Kívánok mindenkinek!
Az Árnyak Könyve bizonyos természetvallásoknál (wicca) egy olyan tárgyat jelent, amibe az illető a saját tapasztalatait élményiet vagy éppen tudását írja le. Aki komolyabban foglalkozik vele, azoknak van.
szeretném igényesre megcsinálni és sztem szép is lesz egyedül a keménykötéssel vagyok kicsit bajban mert nem tudom hogy hogyan kell tartósat és szépet csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!