Szerelmi kotes, magia?
Kedves első válaszoló, totál más az egész univerzum berendezkedése, eleve nem tudod mit hívunk Mennyek országának vagy mi az a menny, mi a pokol (ha van egyáltalán) és mi történt a halál után. Sajna túl sok az olyan infó, ami eléggé kifacsarja ezt az egészet, ezért inkább ne gyere a Bibliával, nem az a könyvek könyve. :)
Kedves kérdező, bocsánat ezért. A kérdésedre válaszolva, nincs működő szerelmi kötés, mágia, mivel a tudása elveszett az évszázadok folytán és nem is arra szolgált, hogy megköss valakit, az akarata ellenére, hanem épp ellenkezőleg, mindkét fél beleegyezése végett, egyfajta lelki szintű házasság kötésről van szó, hogy hétköznapi legyek. Remélem ez érthető, hogy ezt nem tudod elfogadni, az már más kérdés.
Keress meg privátba.
Adok egy elérhetőséget.
Ha valaki képes kötésre, akkor az az illető... rajtam is ő segített.
Nekem volt ilyen esetem, de 2 hétig tartott.
Egy ilyen mágiával "megkent" talizmánt vettem és kb.max 1 hónap mulva egy szuper lányt megkaptam akit eddig sosem láttam, de el is hagyott, hogy nem vagyunk egymáshoz illôk, pedig nagyon igyekeztem nem értettem miért :(
De aztán évek után szerintem megbánta mert anyagilag jobban járt volna velem.
Tényleg azt gondolod hogy egy igazi, felhőtlen, imádnivaló kapcsolat, tele nevetéssel, vidámsággal, egy szerelemi kötés által jön létre?
Kérlek gondold át ezt:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!