Ha szeretetet adok az emberek felé, előbb-utóbb visszakapom?
thoomas26, nem te vagy a #4, én a 62%-os #4-nek válaszoltam.
Mellesleg nem hiszem, hogy a válaszomból le tudtad volna szűrni, hogy hozzám hasonló világképpel rendelkeztél.
És feleslegesen sugallod, hogy spirituális tudással bírsz - nem érdekel.
Ne haragudj, már én is rájöttem, hogy a 4-esnek akartam írni az iménti válaszomat! Tehát az neki szólt s nem neked! Szóval elírtam, bocsánat.
Azonnal eláraszt téged is így azonnal kapod te is :)
Minél többet adsz annál több lesz neked is.
Ne másoktól várd hanem saját magadtól!
A kérdés egy elkülönült individuum szemléletét tükrözi.
Ha bármit (akár szeretetet) adsz másnak, azt magadnak adod - ennek fényében mi értelme a kérdésnek?
#6 [link]
Az bizonyít, aki állít. Tehát, mutasd a bizonyítékaidat az előző életre, vagy ismerd el hogy vakon hiszel egy nem létező dologban.
#10 Ne vetítsd ki rám a hiányosságaidat, ha megkérhetlek! TE nem tudod, mit jelent a hívő. Próbálod magadról lerázni a jelzőt, mert érzed, hogy kellemetlen, de nem fog menni. Mert hívő vagy. Elfogadsz olyan dolgokat igaznak, amire nincs bizonyíték. Ezt csinálod, és pont ezt jelenti az a szó, hogy hívő.
#16, a logikáddal büszkélkedsz, holott nem nagyon van mire.
A #4 válaszodban azt állítottad, hogy "Nem létezik sem előző, sem következő élet." Lehet előállni a bizonyítással!
Nem érzed a helyzet fonákságát? Amikor a Kérdezőnek válaszoltál, akkor ő állított először. Amikor viszont nem válaszoltál, akkor te állítottál először. Ennyire számít, hogy ki szólal meg először - arra hárul a bizonyítási kényszer? Megmosolyogtató! A sorrend miatt amilyen jogon te kéred hogy Kérdező bizonyítsa az előző életet, ugyanolyan jogon kérem én, hogy bizonyítsd, hogy "Nem létezik sem előző, sem következő élet."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!