Elátkoztam anyámat a hétvégén folyamatosan, lehet valami bajom nekem is?
Átok csakarra veszélyes,aki hisz benne.Maga a harag az,ami ártalmas!Méghozzá arra nézve,aki azt érzi.
Nem az a fél fog a dühtől infarktust,agyérzést kapni,akit szidnak,hanem az,aki a haragot táplálja iránta.Ez logikus...
Szóval,sajnos nekem is régóta vannak vitáim anyámmal,nem tudunk kijönni sehogy,ezt most nem részletezem,lényeg az,hogy nekem fogy el hamarabb a türelmem,de hiába mondom a magam sérelmeit,többnyire süket fülekre talál.És kinek mentek tönkre az idegei?Nekem.Ő meg nyugodtan csinálja a hülyeségeit tovább....
attól hogy adakozol, még nem mossa le azt a bűnt rólad, amit csináltál!
meg kell gyónnod, és majd a pap feloldoz.
Gondolhatod,hogy Isten nem díjazza,hogy azért viszel pénzt a templomba,hogy fogjon az átkod...
Aki kitalálta ezt a butaságot az még hírből sem ismeri a bibliát,pedig szerintem hozzátartozna az alapműveltséghez,hogy legalább annyit tudjon mindenki,hogy Isten mindenféle gonosz szándékot elítél,és a mágiának minden formáját helyteleníti.
Kérd vissza a pénzt! A pap majd megkérdi, hogy de hát miért, akkor mondd el neki, hogy a gyakorikérdéseken ezt javasolták.
A pap meg majd elbeszélget a hülye fejeddel.
Komolyan, ez a topic a agyahagyottak gyülekezőhelye.
Tudom, hogy nem fogod értékelni a válaszomat - tán még meg is átkozol? -, de ez már röhejes! Könnyesre röhögtem magam, ahogy olvastam a kommentjeidet. Ne is haragudj, de mennyit tudsz Istenről, a Szent Bibliáról, ha pénzt viszel a templomba azért, hogy valakinek árthass???
Ha egy kicsit is hiszel Istenben, gyónd meg a bűnödet - egyetlen részletet se hagyj ki, hadd legyen a papnak is egy jó napja :=) - és térj jó útra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!