Ha valaki igazságtalanul nagyon gonosz volt velem és a családommal, és a legrosszabbakat kívántam neki, mondjuk úgy, hogy elátkoztam, akkor az hat, fog az az átok?
Figyelt kérdés
Netán visszaüt? Nekem teljesen tiszta a lelkiismeretem. Egy öreg nénitől hallottam ha igazságos akkor fog, ha nem akkor visszaüt!2011. aug. 30. 16:38
1/6 anonim válasza:
Vicces dolog ezzel a kérdéssel idejönni, mindenki megpróbál majd lebeszélni róla, mert az rossz dolog :)
Én azt mondom, tedd amit jónak látsz. Ha a lelkiismereted tiszta, akkor hajrá.
2/6 A kérdező kommentje:
De igazságtalan volt! És én a gonoszságáért cserébe a sajátomat igazságosnak érzem! Alapvetően nem vagyok ilyen beállítottságú de ez annyira durva már! Kértem a Jó Istent, hogy jól tanítsa móresre!
2011. aug. 30. 16:55
3/6 Démiennek szolics válasza:
Az átkok nem ilyen egyszerűek, nem tudsz senkit így megátkozni :)
4/6 anonim válasza:
ha nagyon gonosz volt hozzád az a személy , Isten megbünteti..
5/6 anonim válasza:
Mivel Isten rendszerint nem előre belátható időn belül szolgáltat igazságot, így szvsz tedd, amit kell, ha annyira durva volt. Ez is egyfajta igazságszolgáltatás, csak nem sül vissza.
6/6 A kérdező kommentje:
Az volt! Bízom benne, hogy az Isten vagy Élet elrendezi!
2011. aug. 30. 16:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!