Van valakinek valamilyen természetfeletti, különleges képesssége?
Figyelt kérdés
Pl. telepátia, vagy értesz az állatok nyelvén najó egy kicsit enyhébbek, szóval van valamilyen különleges képességetek?2010. máj. 18. 19:13
31/37 anonim válasza:
én néha megálmodok dolgokat szerintem lehetséges
32/37 A kérdező kommentje:
azért ettem fel a kérdést, mert igenis vannak olyan emberek, akiknek különeleges képességük van, igazából jókat nevettem néhány vicces válaszon, de nem hiszem, hogy valakivel legalább életében egyszer ne történt volna meg az, hogy megálmodott valamit, vagy megérzett...
2010. jún. 10. 21:09
33/37 anonim válasza:
Én is megálmodtam már pár dolgot :) pl azt hogy a szerelmemmel összeveszek,meg egy doga eredményét
34/37 anonim válasza:
Igen, egy tanárom állítása szerint a seggemből jön a fény!!
35/37 anonim válasza:
én a szemből és az arcmozgásból képes vagyok rájönni az érzelmekre... igaz ehhez nem árt elmélyülni a pszihológiában:D:D:D egyébként van ilyen csoport a rendőrségnél és katonaságnál is. legalábbis az államokban, és angliában biztos. gondolom láttár mér részt a Lie to me alias Hazudj, ha tudsz című sorozatból. na ők ezt csinálják.
36/37 anonim válasza:
utolsó vok. ez nem természetfeletti erő!
37/37 nina34 válasza:
hát velem történt ilyen matek órán még kiskoromban hogy gondoltam vmire és a tanár ugyanazt mondta pl. 2*7 és mindíg amire gondoltam azt mondta ő is
meg amikor később pár évvel nagyon tetszett egy fiú erősen néztem koncentráltam rá és ő oda vissza figyelt rám
meg mostanság néha tudom mit gondolnak az emberek de ez nem biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!