Van valakinek valamilyen természetfeletti, különleges képesssége?
Figyelt kérdés
Pl. telepátia, vagy értesz az állatok nyelvén najó egy kicsit enyhébbek, szóval van valamilyen különleges képességetek?2010. máj. 18. 19:13
21/37 anonim válasza:
látom az aurát(de erre mindenki képes)
22/37 anonim válasza:
Én át tudok változni a Twilight bármelyik szereplőjévé. Olyan jó nekem!
23/37 anonim válasza:
Persze, ha jól beszívok, akkor fotoszintetizálok a napon.
24/37 anonim válasza:
Érzem a szellemeket (ami nem a legjobb dolog)és látom az aurát.
25/37 anonim válasza:
utolsó vok,még kristláy gyerek vagyok
26/37 anonim válasza:
Én meg hupikék ember vagyok... Az aurám meg átlátszó.
27/37 anonim válasza:
Értek az állatok nyelvén, sőt még beszélgetek velük!
Ittvan a tanárom aki egy üvöltöző majom, az egyik lányismerősöm aki egy kigyó, a volt pasim aki egy marha!
28/37 anonim válasza:
Én érzem bizonyos helyek hangulatát, érzem pl ha valahol valami rossz dolog történt, érzem ha egy hely mindig vidám és teli élettel, meg ilyeneket... és ha pl egy házban van így, bemegyek és van ez az érzésem, és ahogy megismerem a benne élőket, kirajzolódik hogy jól éreztem, és végül értem az egészet, mert pontosan tudom mitől lett olyan az a hely.
Nem túl nagy dolog, meg nem is feltétlen képesség, és nem is a legeffektívebb.. de azért én úgy érzem nekem ez van.
29/37 anonim válasza:
Minek válaszolnak az olyanok, akik egyrészt a kérdést sem értik,másrészt megvannak győződve arról, ha valamit nem látnak akkor az nem is létezik!Na őket hívják tudósoknak!
30/37 anonim válasza:
Minek kérdeznek olyanok, akik egyrészt maguk sem értik a saját kérdésüket, másrészt minden képtelenséget feltétel nélkül elhisznek, amiről valaha is hallottak, vagy olvastak! Na, őket hívják hülyéknek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!