Ha erősen gondolunk valakire azt ő megérzi?
Figyelt kérdés
Esetleg, azt is el lehet érni, hogy valaki ránk gondoljon?
Sokszor úgy érzem sok a véletlen.
Konkrét példa:
Tetszik egy lány, szerintem én is tetszek neki, de sose mondta el. Nagyon sok esetben, ha mondjuk rá gondolok, vagy azt elképzelem, hogy ő most éppen rám gondol, akkor ott van ugye a facebook, és mindig akkor jön fel chatra.
Vagy pl erősen elképzelem, hogy előveszi a telefonját, megkeres engem és rámír.
Többször volt már hogy elképzeltem ezt, és írt.
Ennek a lánynak, én úgy érzem tudom írányítani a gondolatait.
Amikor találkozunk és belenézek a szemébe, nem is kell hogy megszólaljon, mert értem a gondolatait...
Csak félek hogyha bárkiről beszélnék erről, elmebetegnek nézne :D
2017. ápr. 14. 23:09
11/13 anonim válasza:
Igen barinőm is elmebwtegnek néz és azt mondta ő rég elküldte volna a sràcot a csàba minek ennyit szenvedni..kérdezte hozzàdért,megsimogatott,megcsokolt??-ő leszarnà ha igaz is hogy àlmokba meg telepatikusan üzen néha személyesen adja a jeleket..baràtnőm szerint hagyjam a francba..
12/13 Panka91 válasza:
Probald a telepatiat. Te gondolom nyitott vagy ra. Remelhetoleg o is. En konkretan nem beszeltem eleg jol angolul ahhoz hogy megertsem egy indiai akcentusu pap mirol beszel a parommal pont rolam... De megis szavak nelkul beszelgettem vele pedig mondhatni nem beszeltunk egy nyelvet. Aztan megkerdeztem a paromtol mit mondott neki. O ugyan azokat mondta el nekem amit a pap telepatikusan nekem. De a parom errol addig nem tudott nem mondtam el neki.
13/13 anonim válasza:
Béla àlmokkal üzen..de nem tudom megfejteni az én radarom nem jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!