Ha erősen gondolunk valakire, el tudjuk érni, hogy rólunk álmodjon?
Figyelt kérdés
2016. nov. 23. 17:14
3/8 anonim válasza:
Nem. Én elalvás előtt folyton agyalok, sokáig egyvalakire gondoltam állandóan, mégsem jelent meg az álmaimban.
4/8 anonim válasza:
#3 nem a te almaidrol szol a kerdes. :D
5/8 anonim válasza:
Kitudja,hacsak meg nem kérdezed tőle...
De logikailag szerintem nem.
6/8 A kérdező kommentje:
Még ha rólam is álmodna, nem mondaná meg vagy max elviccelné.
Nemrég nagyon közel álltunk egymással valakivel, akivel végül nem lett semmi, de akkor ő is, és én is azt állítottuk, hogy érezzük egymást. Mintha ő én lenne, én meg ő...
Ha erősen rá gondolok, valahogy mintha belül érezném, hogy ő miket gondol.
2016. nov. 23. 19:45
7/8 anonim válasza:
4# tényleg xD de hülye vagyok. Bocs, kérdező, rosszul értelmeztem a kérdést :)
8/8 Kodi16 válasza:
Én úgy tudom ha minden igaz minden éjszaka többet is álmodsz csak ritka hogy emlékszel is valamelyikre vagy akár csak az egyiknek a részletére. Szóval lehet már többször is álmodtál egy személlyel csak szimplán elfelejtetted mire felkeltél. (Példaképpen mondom, hogy nekem volt már hogy nagyjából emlékeztem rá mit álmodtam mielőtt felkeltem aztán el akartam mondani valakinek de addigra teljesen elfelejtettem pedig csak percek teltek el)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!