Ha sokat gondolunk valakire, azt megérzi?
Nem tudom másnál hogy van, de nekem szokták.
Példa
Koleszos voltam a szüleimmel csak szerdánként szoktunk beszélni....
Kedden ültem tanulószobán, éppen nagyon hiányoztak a szüleim, mondtam is a többieknek... Fogtam a telefont a kezemben, hogy "apuuuu híívj fel, légyszi, légyszi, légysziiiii!" Erre be sem fejeztem a mondatot csörög a telefon, apu hív...azóta sem hiszem el.....ez volt az első, amúgy több hasonló is volt már....ennél erősebb dolgok...
Amúgy alapból nagyon racionális, két lábbal a földön járó ember vagyok, de nagyon sokszor rácáfol az élet. Tehát szerintem megérzi a másik, ha közel áll hozzád....de ezt egy olyan embernnek nem tudod elmagyarázni aki nem élt át hasonlót, mint én, nem is várom, hogy elhigyjék....én tudom ez a lényeg.....
megérzi
telepátiának hívják, főleg a hozzád közel álló embereknél működik a legjobban mert hozzájuk kötődsz a legszorosabban érzelmileg.
Mitől érezné meg? Attól, hogy az agyadban itt-ott idegsejtek között potenciál-kiegyenlítődés van, az nem befolyásolja a tőled távol lévő ember gondolatait.
A "nagyon erősen gondolok rá" biológiailag meg tök ugyanaz, mintha egyáltalán nem gondolsz rá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!