Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha sokat gondolunk valakire,...

Ha sokat gondolunk valakire, azt megérzi?

Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 07:52
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
De jó,hogy te olyan gyakran látod!de szokott nézni?írod,hogy ilyenkor előfordul,hogy beképzel az ember dolgokat,de ha tényleg nem érdekelnéd,akkor egyáltalán nem foglalkozna veled,nem nézne rád,semmi reakció se lenne!Úgye volt valami jel?
2013. máj. 4. 23:25
 22/28 A kérdező kommentje:
Hát, volt hogy már észrevettem hogy néz :) miért te milyen gyakran látod?
2013. máj. 8. 09:15
 23/28 anonim ***** válasza:
78%
A gondolat elektromágneses impulzus. Mint ilyen mérhető és jó eséllyel érzékelhető is. Viszont valószínűleg erősen behatárolt a terjedése.
2013. máj. 10. 13:56
 24/28 A kérdező kommentje:
utolsó:mit értesz az alatt,hogy erôsen behatárolt a terjedése? mennyire behatárolt?
2013. máj. 10. 18:51
 25/28 anonim ***** válasza:
95%
nekem már műlködött...fél évig minden este gondoltam rá..aztán felhívott...
2013. máj. 14. 18:36
 26/28 Noémi 2005 válasza:
100%

Én nem tudom,hogy ez most,hogy van ,hogy ha valakire gondolsz erőssen az megérzi,de nekem is volt hasonló szituáció.

Az iskolából egy fiú nagyon tetszik s novemberben haverok lettünk.Karácsonykor ráírtam(Boldog karácsonyt!)s ő írta,hogy nekünk is.Este láttam,hogy elérhető instagramon s mondom magamban semmi értelme nincsen azt várni,hogy ő írjon rám,mert nem tetszem neki.Már kezdtem elveszíteni a reményt s kiléptem az üzenetekbő.S akkor jött az üzenet,hogy szia méghozzá ő tőle,de ez most hogy van én nem tudom.Ez most igaz,hogy ha valakire erősen gondolunk akkor azt ő megérzi?

2018. dec. 27. 15:55
 27/28 anonim ***** válasza:
66%
Én sokat gondolok a főnökömre, hogy adjon fizetésemelést, de nagyon nem akarja megérezni.
2018. dec. 27. 19:17
 28/28 Noémi 2005 válasza:
100%
S amit írtam nemrég ehhez hasonló szituációba kerültem pár napja.Az unokatestvéreméknél voltunk,elvoltunk, beszélgettünk,nevettünk.Megnéztem instán ki elérhető s pár másodperc múlva rámírt az a fiú kit megemlítettem.De én csak azt furcsálom,hogy pont akkor mikor rá gondoltam.Szerintetek ez csak véletlen???Mert én már nem vagyok biztos abban,hogy ez véletlen,mert egy fiú nem ír rád 2-szer pont akkor mikor te rá gondolsz.??Nem tudom segítsetek!!!!
2019. jan. 5. 01:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!