Ha sokat gondolunk valakire, azt megérzi?
Figyelt kérdés
2013. máj. 1. 07:52
21/28 anonim válasza:
De jó,hogy te olyan gyakran látod!de szokott nézni?írod,hogy ilyenkor előfordul,hogy beképzel az ember dolgokat,de ha tényleg nem érdekelnéd,akkor egyáltalán nem foglalkozna veled,nem nézne rád,semmi reakció se lenne!Úgye volt valami jel?
22/28 A kérdező kommentje:
Hát, volt hogy már észrevettem hogy néz :) miért te milyen gyakran látod?
2013. máj. 8. 09:15
23/28 anonim válasza:
A gondolat elektromágneses impulzus. Mint ilyen mérhető és jó eséllyel érzékelhető is. Viszont valószínűleg erősen behatárolt a terjedése.
24/28 A kérdező kommentje:
utolsó:mit értesz az alatt,hogy erôsen behatárolt a terjedése? mennyire behatárolt?
2013. máj. 10. 18:51
25/28 anonim válasza:
nekem már műlködött...fél évig minden este gondoltam rá..aztán felhívott...
26/28 Noémi 2005 válasza:
Én nem tudom,hogy ez most,hogy van ,hogy ha valakire gondolsz erőssen az megérzi,de nekem is volt hasonló szituáció.
Az iskolából egy fiú nagyon tetszik s novemberben haverok lettünk.Karácsonykor ráírtam(Boldog karácsonyt!)s ő írta,hogy nekünk is.Este láttam,hogy elérhető instagramon s mondom magamban semmi értelme nincsen azt várni,hogy ő írjon rám,mert nem tetszem neki.Már kezdtem elveszíteni a reményt s kiléptem az üzenetekbő.S akkor jött az üzenet,hogy szia méghozzá ő tőle,de ez most hogy van én nem tudom.Ez most igaz,hogy ha valakire erősen gondolunk akkor azt ő megérzi?
27/28 anonim válasza:
Én sokat gondolok a főnökömre, hogy adjon fizetésemelést, de nagyon nem akarja megérezni.
28/28 Noémi 2005 válasza:
S amit írtam nemrég ehhez hasonló szituációba kerültem pár napja.Az unokatestvéreméknél voltunk,elvoltunk, beszélgettünk,nevettünk.Megnéztem instán ki elérhető s pár másodperc múlva rámírt az a fiú kit megemlítettem.De én csak azt furcsálom,hogy pont akkor mikor rá gondoltam.Szerintetek ez csak véletlen???Mert én már nem vagyok biztos abban,hogy ez véletlen,mert egy fiú nem ír rád 2-szer pont akkor mikor te rá gondolsz.??Nem tudom segítsetek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!